Jump to content

bskomedal

Members
  • Posts

    50
  • Joined

  • Last visited

About bskomedal

  • Birthday 01/07/1986

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

bskomedal's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei, jeg ser at det ikke finnes trommel magasin til en Glock 17 og en AR-15 på markedet her i Norge selv om jeg vet det er noen som har en eller to liggende å samler støv. Er det noen som har erfaring med disse magasinene? Vet de ikke duger noe særlig i dynamisk men jeg vil bare vite hvorfor de ikke kommer til Norge siden det ikke er lover og regler for å bruke dem på Glock pistoler eller AR-15 rifler. Er det noen som vet hvorfor de våpenimportørene ikke kan ta inn BETA-C eller KCI 100 skudd magasin til konkurransevåpen? Skal bare ha det for å ha det litt gøy på skytebanen men jeg har ikke funnet noen som tar inn trommel magasiner til Norge selv om det ikke er noen restriksjoner eller lover imot dem så har jeg ikke funnet noen som kan ta dem inn. Har ikke hørt med alle i hele Norge så visst det er noen som vet hvor man kan få tak i dem så send gjerne en pm! På forhånd takker for alle svar!
  2. Men er det noen her som vet hvordan man plombere magasinforlenger til å bare ta 5+1 ? Jeg har fått godkjent en søknad på en Benelli M4 med 7+1 så den må plomberes ned. Jeg har vært frem å tilbake med våpenmakeren som har jobben men han vet ikke hvordan man kan "permanent" plombere den. Da må røret kuttes og sveises men jeg mener han bare kan ta noe i røret som hindrer flere patroner enn 5, men det mener de på Jakt og Friluft i Arendal at det ikke er permanent nok. Det er jo jeg som får problemer om jeg tar den ut og stapper 2 ekstra skudd i!!! Er det noen som vet hva regelen eller hva som står i det POD rundskrivet om hva slags minste krav det er til plombering av magasinrør i halvauto hagler?
  3. Jeg var innom Pedersen Våpen i Kristiansand og spurte om de kunne skaffe en lyddemper til en 45. USP Tactical pistol. Da fikk jeg sjokk da jeg fikk høre at minseprisen var 10.000,- for en lyddemper til en 45. pistol, stemmer virkelig dette?! Jeg har vanskelig for å tro at det ikke går an å anskaffe seg en lyddemper til en kaliber 45. pistol til under 10.000,-, setter stor pris på alt og alle som kan hjelpe. Er det noen som har erfaring med å bestille ifra det store utland? Har hørt at det er så godt som umulig å kjøpe noe ifra statene, noen som har prøvd eller tips om å få det til ?
  4. Hvilke svartkrutt revolvere er det som er noe å ha (fungerer) som man ikke trenger å søke til grisen om ? er det 1887 de må være lages før eller er det untak på der også` Setter veldig pris på svsr Mvh
  5. Hei, jeg er på leting etter Avsluttende prøve - alternativ 2, begynnerkurs for skyttere ifra Norges Skytterforbund, kunne du ha mailet meg et oppsett på den om du har? Mvh Bjørnar
  6. Eller noen andre(som bor i norge)som vet hva en 1911 CARRY er mest egnet til om jeg en dag skal søke på en ??
  7. Hva mener du en 1911 carry modell med 4,2" pipe er mest egnet til ? Går den i noen klasser i sivilpistol i dynamisk? Eller lage den om til en spesial pistol ?!
  8. Må si meg ganske enig i den påstanden, har tross alt skutt med en slik, og trengte ikke skyte i bakken en gang, selv om man skøyt fort eller på 5,10,15 eller 25m, men det var en av de første gangene jeg skjøyt så vet ikke om det var pistolen eller meg, men når jeg lå den på benken traff jeg alt jeg siktet på på 25 meter så syns den siktelinje argumentet også er litt oppskrytt,mener du holder jo pistolen RETT uansett om du hadde manglet siktene, om ikke du mangler 3 fingre og har cerebral parese I TILLEGG ! Men hvor mye mer fart får kula per meter med en tomme ekstra ?! På 25m f.eks ? kan jo ikke være SÅ mye mer den ekstra tommen gir at , men siterer en annen bruker; om du er en god skytter så skyter man sikkert like bra med begge.
  9. hehehe bra bilde Jens! Bestilte en SIG 1911 TACOPS, med 5" pipe og M1913 rail og trinijum 3-dot night sight OG det følger med fire 8-skudd Sig magasiner, til en pris som jeg ikke trodde var mulig i Norge, fikk den til den samme prisen jeg måtte ha gitt hos Hunters House, så trenger ikke alltid over bekken for å hente vann, det kan jeg bli vant til
  10. Hei, skal kjøpe en 1911 singel stack men får ikke bestemt meg for hva mellom 4,2" og 5" pipe, hva den skal brukes til er militær felt, og valget står mellom en SIG 1911 TACOPS, eller en SIG 1911 Scorpion Carry.Vet 5" har lengre siktelinje enn 4,2", men har det noe å si på militær felt ?! Jeg spør ikke om SIG er det bestekjøpet, men HVA SLAGS PIPE LENGDE som er best. Vet det finnes 1911 med 6" pipe, men det er ikke en 1911 m/ 6" pipe som er aktuell per dags dato. "Kjøp den du har mest lyst på" - kommer noen til å mene/skrive/argumenterer.. men jeg har like lyst på begge,og de er ikke billige nye, og er ikke mange brukte , som jeg har sett ihvertfall. Noen som har importert våpen ifra Sverige før? Er det det samme opplegget som når man kjøper ifra Danmark ? Takker til alle på forskudd om dere har noen svar/erfaring med disse spørsmålene.
  11. Vet du om hvem jeg burde snakke med om en Springfield 1911 i sort med 5" pipe nå? , to år etter sist innspill du hadde ? Blitt noe med den fyren i osloområdet ? vet du om det har kommet noen inn på markedet ? Disse er jo veldig populære i Usa for en grunn,kanskje bedre en SIG sine(?) mvh Bjørnar
  12. Dette er hva jeg får beskrevet på wikipedia : A minute of arc (MOA), arcminute, or minute arc, is a unit of angular measurement equal to 1⁄60 of one degree. Because one degree is 1⁄360 of a circle, one minute of arc is 1⁄21,600 of a circle, or π⁄10,800 radians. Betyr dette at en MOA er ? Det betyr at MOAèn forandrer seg etter hvor mange grader opp/ned man beveger rifleløpet iforhold til en sirkel på 360 grader, er jeg på riktig spor ?(!) Men minuttene skjønner jeg ikke.. er minuttene opp/ned bevegelse , og side bevegelse er grader ? Har ikke noen kikkerter som har MOA , men vil gjørne løre det. Tenker litt på å kjøpe en som har det men visst det er så mye stress å lære iforhold til de andre jeg har så står jeg nok over kjøpet. Setter pris på alt av riktige opplysninger, har hørt 10 forskjellige ting av 9 stk Takk på forhånd.
  13. Nå har jeg enda ikke fått USPèn min til militærfelt så nå gidder jeg ikke vente mer så tenkte vill kjøpe en 1911 til militærfelt istedet. Men spørsmålet mitt er; om i det hele tatt intersport bogstav. får inn de USPene, er ikke den egnet til standard eller production i major dynamisk ?!? TAKKER FOR ALLE SVAR !!!
  14. Hei, jeg skal kjøpe en S&W 686 PC Universal Champion ifra Huntershouse i Danmark og den koster mer enn 6000,- Vet om varen koster mindre en det så blir den dankse momsen trekt ifra, men hva når den koster mer ? Må både den danske og norske momsen betales da ?!? Si ifra om du vet noe, fikk ikke noe svar hos HH og han jeg snakket med på Tolla viste omtrent om det var lov i det hele tatt å kjøpe våpen ifra Danmark Men prisene på brukte våpen som koster mer enn 6000,- i DK blir jo veldig lite gunstig om man må plusse på 50% istedet slå av 25%. Vet ikke hva momsen er i DK men er den ikke om trent den samme som er ?
  15. Har hørt det ja, men teller ikke så mye hvor jeg kommer på resultatlisten med det første ihvertfall, får er god pris så er det morro å skyte med men kommer nok til å legge litt mer penger i en Open etterhvert Takk for tipsene!
×
×
  • Create New...