Jump to content

Sakomann

Members
  • Posts

    550
  • Joined

  • Last visited

About Sakomann

  • Birthday 01/06/1975

Recent Profile Visitors

1,029 profile views

Sakomann's Achievements

Proficient

Proficient (10/17)

  • Dedicated Rare
  • 10 years in
  • Reacting Well Rare
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

24

Reputation

  1. Har du tilgang på et helt rådyr er det også bra åte.
  2. Røkt kjøttpølse er også suverent å småstrø med. Men styr unna de med bacon i. Er ikke alltid nødvendig med biohazard utstyr når det kommer til åte. Av en eller annen grunn var de med bacon totalt uintressant når jeg prøvde det en gang.
  3. Ærfuglkrysning med defekt kompass. Sjekk om den er forplantningsdyktig.
  4. Er jo lett å skjønne ut fra video i ts innlegg at her bygges det opp til rettsak the American way. Mellom de to involverte partene. Gjett hvem.
  5. Hvem jeg Joda har kikkert til den også. Hakemontasje. Pr nå jakter jeg ikke med den, men jeg skjøt min første elg med den.
  6. Sako helstokk 30.06 Mauser bygg 8x68s (nederst)
  7. Nå fikk jeg lyst å prøve confit etterhvert
  8. Steker de litt i masse smør med salt og pepper. Har ei panne uten skaft så åker de inn i komfyren ei stund med folie over. Svak varme. Jeg plukker ikke ut brystene først men lar de sitte på beinet. Hjertet serveres også. Liker å gnage på beina etterpå. Og at jeg innbiller meg at det gir litt ekstra smak. Serveres med hva du vil av tilbehør egentlig, men ripsgele bør det være til. Og en kald pils.
  9. Ja det blir trukket "lättgådda pass" først. Så er det som regel en av de lokalt kjente som får oppgaven å gå ut linja. Og se til at alle sitter på riktig post. Og det er ingen selvfølge at den siste posten i rekka er bedre enn noen annen.
  10. Enig, har jaktet endel i Sverige og på det laget var det trekning om poster for hver jakt. Helt grei ordning. Hatt år hvor jeg ikke har sett en levende elg. Og år hvor jeg har skutt flere. Også er det veldig greit at de fleste vet hvor alle poster er. Gjør ting litt smidigere og mer effektivt.
  11. Første elgen min ble skutt med 8x68s. Lånt av far. Så ble ble første investering en 338 win mag. Nå kjører jeg 30.06. Og elgen klager ikke på at jeg har gått ned i kaliber. Storfornøydyd med den og den blir aldri solgt. Får se om det blir mer jakt med 8mm etterhvert da jeg nå har arvet denne. Men det fordrer at jeg setter meg inn i hjemmelading.
  12. Har da skutt elg som kom seg uoppdaget forbi to andre poster først. Nå skal ikke jeg skylde på skjerm for disse to, men facbook
  13. Hvis de er skutt med hagle vill jeg hengt de etter halsen uansett.
×
×
  • Create New...