Jump to content

MorganKane

Moderators
  • Posts

    5,747
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    9

MorganKane last won the day on June 6 2019

MorganKane had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

MorganKane's Achievements

GrandMaster

GrandMaster (15/17)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

619

Reputation

  1. Fjernet ikke bare én haug OT innlegg, men fire-fem hauger. Prøv å holde dere til tema;)
  2. Umbo har ett poeng. Hold diskusjonen vekk fra bruk av våpen i ikke-fredelige sammenhenger. Noen innlegg er fjernet fra tråden.
  3. Ser ut som om Øyo Marka er en kopi av den der.
  4. Er mulig det, som annonsør. Det er utgifter med å drive kammeret, selv om ingen tjener på det. Slik det er nå er utgiftene omtrent lik inntektene, så annonsører er hjertelig velkommen.
  5. Dette er ei hagle Thams hadde, som også ble solgt på auksjon og som nå har funnet veien videre til meg. Det er en Moore & Co i kaliber 10 som har sett litt bedre dager. Vært interessant om noen vet noe om denne hagla. Eller Thams generelt og hans våpen.
  6. Har fint lite trua på at silica gel hjelper noe særlig, både våpenskap og futural er jo ikke tett. Det er snakk om noen få gram hva de klarer å ta opp av fuktighet. Luft kan holde på MYE vann. Skulle jeg oppbevart vital del nedlåst og våpen på soverom, ville jeg sauset våpenet inn med olje og latt det stå utenfor futural. I våpenskap så eliminerte i jeg helt problemet med installere litt varme inni der, til tross fuktig kjeller. Men jeg var både innom silica gel, fett+vakum pose før jeg innså det.
  7. Gjorde det, ettersom det gikk heden på så kort tid uten at jeg skjønner hva jeg gjorde feil. Fjellsport har jeg utelukkende positive erfaringer med, det løste seg kjapt og greit. De to poleringspastaene ble brukt til dette i stedet. Grønn på en side og rød på den andre.
  8. @Geco5 Brukte BGA slipeanlegg, med det holder jeg alltid eggen samme retning som båndet går. Så tror ikke det er der problemet ligger. @Gillen En helt vanlig kniv. De poleringsbåndene er temmelig tynne, får litt U-form på den rullen som holder spennet. Hadde derfor WS innstilt på minst mulig spenn i båndet, og naturligvis sentrert. Rakk egentlig ikke å teste ut konseptet, men har trua på at det ville fungert. Ville ikke tatt sjansen på å sette på båndene i vilkårlig retning dersom jeg skulle gitt det ett forsøk til.
  9. Jepp.. jeg har prøvd det settet. Det tok vel ca 10 sek før det ene av de to båndene røk. Tenkte det måtte være produksjonsfeil og satte på det andre. Men det gikk også heden. Middels fart og lavt trykk, så kan ikke helt skjønner hvorfor. Eneste jeg kan tenke meg er at retningen faktisk spiller en rolle på disse båndene, selv om instruksen sier noe annet. De er overlappende i skjøten, ikke mot hverandre med teip under, slik som andre worksharp bånd.
  10. Antikkevåpen.no påtar seg takstering. Har gode erfaringer med han som driver det. Ellers så kan du gjerne legge ut bilder her, kanskje noen kan hjelpe.
  11. Det blir litt OT. Men tidligere "Pilsens Venner" oppsto som organisasjon som motsvar til utvanning av øl. Alá det svenske folkeøllet. De ble mektige.. veldig mektige! Fikk forbausende mye oppsluttning og gjennomslagskraft. Det ble ikke noe utvannet øl og de stagnerte avgiftspolitikken i flere år når de var som mest aktive.
  12. Det er i allefall ett genialt verktøy å ha liggende. Til ta grader på alskens metall og superkjapp måte å kvesse rimelige arbeidskniver. Til dyrere kniver føler jeg at jeg må sette meg ned, ha godt lys og holde tunga rett i munnen. Går det skeis, så skjer det fort
  13. Jeg har Ken Onion. Følger egentlig bare den "plakaten" som følger med angående bånd. Det har blitt noen butte spisser ja. Er egentlig ganske tricky synes jeg. Når man nærmer seg spissen har man ikke noe anlegg lengre. Konsentrere seg om det + stoppe maskinen før det er for sent. Knotemuligheten er der så absolutt.
  14. Har kjøpt en gammel militær kikkert. Slike har jeg tittet gjennom før, men aldri fått noen forklaring på bruken. Finnes det en sjel der ute som kan forklare meg hvordan man bruker den? Jeg forstår fint lite av dette..
×
×
  • Create New...