Jump to content

rypefot

Members
  • Posts

    148
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

rypefot's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

2

Reputation

  1. Må ikkje finne på noko sånt. Vert berre til at ein stadig må forbedre andre ting på den og ein vert aldri ferdig. Snakkar av erfaring. Etter nokre år vart den sjåande slik ut. Fornøygd til slutt men den kosta like mykje som ei ny rifle.
  2. rypefot

    Valmet 212

    Har skote ein del leirdueammunisjon i mi 212 utan at det viser tegn til skade i trangboring. Trangboring IC og C . Det er ekstra løpsettet til combien min i cal. 12-70.
  3. rypefot

    Mauser M18

    Såg på den i dag og den ser faktisk bra ut etter prisen . Bra avtrekk og ok boltgange. Kryssmating i magasinet og antiskli på stokken. Kor mange lagar kryssmating på ei børse til 10.000 kr. i dag ? Fungerer alt dette som det skal meinar eg denne gjev mest for pengane blandt billigriflene.
  4. rypefot

    Rifle 308w tips

    Kjøp børse med låskasselengde tilpassa 308.
  5. Går også god for Veidemannsreiser. Skal nedover igjen ut på nyåret.
  6. Same her. Billigaste måte å lade treningsammo til 308 på. Har brukt Sierra match king som er litt dyrare i innkjøp . Sierraen samlar litt betre i mi børse
  7. Mitt åtelys frå Biltema tok kvelden då første regnbyga kom.
  8. Bua mi. Brukte finer utvendig og tynn finer invendig. Reisverk i 1,5 x 3" . Til ramme i golv vart det brukt trykkimpregnert 2 x 4". Lengde på bua er 2,20m og bredda er 1,40m. Tippar den er ca. 400 kg. Står på eit lite hengarchassi men kan lett takast av for transport i ein vanleg biltilhengar. Skytegluggar ved sida av glassa som kan slåast opp innvendig og utvendig. Må ha litt komfort med køye og full ståhøgde. Neste trinn er å få fatt i ein liten vedovn. Desverre har veret her vore mørkt og snøfattig i vinter slik at revejakta har gått i dass, bortsett frå nokre ravn og kråker då. Bildene er tatt med gluggane stengde.
  9. 225 grain sierra game king i 35 whelen er ganske flattskytande i 820m.sek. Supert på gris. og anna seigliva kreatur.
  10. 308 fordi den klarer krava til storviltjakt med blyfri ammo. Godt utvalg i kuler for heimelading. Lett å få til å gå godt med dei fleste heimeladninger og rimeleg kjøpeammo.
  11. Gledeleg På tide at EU tar eit steg tilbake og tenker seg om Folk har fått nok av detaljstyring. Fri flyt av varer, tenester og kjeltringar har feila Ser lyst på framtida med meir nasjonal sjølvbestemmelse. Ein stor dag for oss jegerane som fryktar overformynderiet angåande våpendirektivet. No får byråkratiet anna å tenke på ei stund. Gratulerer øynasjonen med valet.
  12. rypefot

    Sakoklubben

    Fagfolk kombinert med positiv instilling er suksess
  13. rypefot

    Sakoklubben

    Ser at Sako er ein suksess på salg for tida. Ikkje rart i grunn for den er velkonstruert og fungerer. Ville vel ikkje vere so populær hvis det var problemer med den. Skal ikkje rakke ned på andre merke ,men har sett adskilleg som ikkje imponerer der.
  14. rypefot

    Sakoklubben

    Dette må du forklare . Sako er kjent som noko av det ypperste. Har prøvd diverse børser opp gjennom åra og her kjenner eg meg ikkje igjen.
×
×
  • Create New...