Jump to content

beagle

Members
  • Posts

    679
  • Joined

  • Last visited

About beagle

  • Birthday 12/24/1966

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

beagle's Achievements

Proficient

Proficient (10/17)

  • Conversation Starter
  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rare
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. Er 99,9% sikker på at den vil passe.
  2. Søk om skadefelling. Det dyret kjem garantert ikkje tilbake
  3. Oppskytinga er grei slik som den er i dag. Prøveskota har for meg ein misjon. Skyte og prøve å få gode samlingar, om den er oppe til venstre eller rett ut til høgre har ingen betydning. Det er først når blyspissen vert kamra at eg vil ha ei god samling, høg 10/9 på ringskiva. Skulle eg ikkje klare prøven på første forsøk er ikkje det noko problem. Då skyt eg ein gang til med samme våpen før eg tek prøven med neste våpen.
  4. Har ein kompis som har hjortefarm. Etter det han har fortalt så skal rømte dyr meldes fra om med ein gang. Eigar av dyret har da 5 mnd. på seg til å fange det inn eller skyte det. Deretter var det statens eigendom .
  5. Følg linken så vil du finne innfo om ettersøkshunder i heile Norge. http://web2.nkk.no/ettersokshunderegister/
  6. Allt går om ein sjølv vil att det skal fungere. Har sjølv hatt ein beagle som var godkjent ettersøkshund, bandhund på hjortejakta og som drivande på rådyr. Vil påstå den fungerte til dette uten problem.
  7. dersom det er ettersøksring i kommunen så er det ein sjangse for at viltansvarleg i kommunen har kontaktinformasjon til den.
  8. Kan desverre ikkje stille med hund. Oversikt over alle ettersøkshunder i det langstrakte landet vårt finn du hos NKK. http://web2.nkk.no/ettersokshunderegister/" target="_blank Velg fylke og kommune så har du ei liste
  9. Og det er nok mange som ikkje ser poenget med å kjøpe dyrare ammo sidan dei er fornøyd med Elite, og etter eige utsagn aldri har hatt problem med dei skota. Prismessig så bruker eg enda billigare skot enn Elite, men det er pga at eg lader sjølv.
  10. Er det første året den kommer med 10,1gram kule? Om dette er tilfelle korleis kan ein da påstå at det er ein dårlig kule uten å ha prøvd den? For allt ein veit så kan det vere stor forskjell på korleis denne kula oppfører seg mot det ei lettare kule av samme type?
  11. Bokken AS har det meste og eit godt utvalg i forskjellige plastkasser som kan stables http://www.bokken.no/index503.html
  12. Den enklaste måten å finne ein ettersøkshund på er å gå inn på NKK sine sider. http://web2.nkk.no/ettersokshunderegister/" target="_blank Velg fylke og deretter kommune og lista over godkjente ettersøksekvipasjer dukker opp.
  13. Ser ut til at du ikkje kan svare eller ikkje vil svare på det eg spurde om. For det er heller ikkje kome svar i den andre tråden din om dette. Så konklusjonen er at dette er din personlege meining og ikkje noko som er skrive nokon som helst plass i lover eller §.
  14. Når du kjem med påstander i ein tråd får du vere so pass til kar at du svarer i den tråden og ikkje skal starte enda ein tråd om emnet. Eg forventar eit svar i denne tråden med henvisning til aktuelle lover og § som støtter din påstand!
  15. Men ein skal fremdeles ha ettersøkshunden på plass innan fire timar, eller er det ikkje so nøye når du ikkje vil gå før etter fire timer? Når eit ettersøk skal settjast i gang har vel og litt med kva skade som dyret har, eller har det ingen betydning?
×
×
  • Create New...