Jump to content

Ober

Members
  • Posts

    322
  • Joined

  • Last visited

Ober's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Filmer du i "Narrow" har du ikke fisheye effekten.
  2. Du kan/bør jo søke på både matchpistol, våpendel og mer samtidig..
  3. Han er "kjøpt og betalt" på den måten at han får låne våpen han normalt kanskje ikke ville kjøpt. For så å lage en film der han skyter og sier noe han liker med våpenet. Pluss for alle parter. Han er ingen våpen anmelder/kritiker, temaet er en hyggeskyting og plinking i hagen. Og så klart litt zombier. Alt veldig lettbeint og alle kan like han. God mann for våpensaken!
  4. Den stygge tvillingen til P30? Virker rett og slett som en Walther PPQ konkurrent. Vil heller ha match avtrekk til min P30L ja..
  5. Skulle jeg absolutt hatt en USP, måtte det blitt en USP Match.
  6. Det er en hel prosess du må gjøre for best resultat. Dette kan du lese hos froglube. Det minner mest om stivnet margarin fra steikepanna som du pensler på varmt stål. Når dette stivner igjen, tørker du av med en microfiberklut. Når du skyter med våpenet, svetter stålet froglube. Spennende produkt, men tungvint å påføre første gangen.
  7. Bruker Froglube i min Remington Versamax. Fungerer som bare det, sluttstykket går bedre enn med Breakfree. Trekker ikke til seg så mye skit heller, men prosessen med å påføre første gangen er kjedelig.
  8. Nope, kunne ikke falt meg inn, enkelte erfaringer er dyrkjøpte i kroner og øre, det er ikke gitt at resultatet deles ut til gud og hvermann, gratis. Hva er din pris da
  9. CCI standard .22lr i en pistol med A-tec demper er det mekanismen og anslaget fra kulen som lager lyd. Glock i 9mm med A-tec og 147gn kuler lager et tydelig "POOOF" Men ikke ubehagelig uten hørselvern, selv med mye skyting.
  10. Det første som slår meg er at foreldrene lager en veldig "case" av dette og skremmer barna. Ikke rart dei snakker om den døde selen..
  11. Å kjøpe en salongrifle i .22lr til mengdetrening bør være høyt prioritert. Avtrekket bør justeres ned, da dette er alt for tungt orginalt på en SPS. Enkelt å justere ned mot 1kg, men du må ha 100% kontroll på hva du gjør. Børsemaker kan gjøre dette sikkert for deg. En stivere stokk i god kvalitet, som gjør løpet frittflytende, vil være en stor oppgradering.
  12. Stålhylser øker slitasjen på extractoren om jeg ikke tar feil? Men der er en billig slitasjedel å bytte og det er snakk om mange 1000skudd. Min 580 sluker Tulammo, men lurt å teste et par pakker først. Når det kommer til kikkertsikte ville jeg valgt noe som passer så lavt som mulig på rifla. Minien er ikke godt designet for bruk av kikkert, så man må nesten ha kolbekam.
  13. Trenger egentlig ikke å pusse en Glock noe serlig. Mulig litt mer slitasje, men da skal du skyte mye og delene er billige. Satt min Glock inn med Froglube for over 2000 feilfrie skudd siden(barnemat), føler ikke noe behov for å pusse den enda.
  14. Mechanix gloves er populære som skytterhansker, anbefales. http://www.mechanix.com/the-original-coyote Men har ikke sett mye hanskebruk i NSF, ser heller ikke poenget. Hvis man fryser på hendene under stevner er håndvarmer i lomma bedre.
  15. Totalt utenkelig å skyte noe udempet uten hørselvern, uansett! For en liten stund siden glemte jeg hørselvern og skaut ett skudd med Glocken...Piiiiiiiiiip, ble kvalm og svimmel.
×
×
  • Create New...