Jump to content

Christian

Members
  • Posts

    110
  • Joined

  • Last visited

About Christian

  • Birthday 12/15/1982

Christian's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Da var årets sylte ferdiglaget å testet... Like god som vanlig å tipper den blir en hit på årets julefrokost med slekta slik som den har vært tidligere år...
  2. Nydelig snacks dette.. Gjør akkurat det samme med reinhjerter.. Blir enda bedre om du renskjærer å tar vekk blodårer, da disse blir steinharde når de tørker..
  3. Sittet løpsvelgeren fast? Altså du får ikke valgt mellom 1 og 2?
  4. Er i det store spørrehjørnet i dag.. Har en Lanber 2083 som jeg tidligere har følt passer meg bra.. Var på banen på testet litt i dag å fikk noen uforklarelige bomskudd.. Tok litt oppkast hjemme i stua når jeg kom hjem å merket da at jeg ser en god del av sikteskinna når jeg kaster opp hagla.. må korrigere å skyve kolben litt fram for å se kun kornet på hagla.. Vil jeg kanskje tjene litt på å montere på en litt tykkere kolbekappe?
  5. Plastskruen har visst pappa ødelagt tidligere, for nå er det en i metall der...
  6. Dette er en gammen Bushnell å har samme justering... Gud hvor dum man er av og til...
  7. Overtok en Remington mod 788 kaliber 222 av faren min nå nettopp.. Riflen er fra tidlig 80 tallet å har stått helt ubrukt de siste 5-6 årene.. Skulle teste den i dag å skyte den inn på nytt, men her stopper min kunnskap.. Riflen samler 5 skudd innenfor innfor 5 kroningen om jeg gjør jobben min, men alle sitter nede i 2ern på blinken.. Det er innstillingen på kikkerten jeg ikke skjønner noe av, sideveis er det greit for der er det "vanlig" skrue med L og R, men i høyden er det bare ett lite glass på tårnet med en skala fra rett under 100 til max som er ett stykke forbi 400 når jeg justerer på hjulet.. Trodde dette var meter, men jeg skjøt på 100 meter i dag å traff allikevel så langt under??
  8. Har en Lanber 2083 links... Hagla passer meg bra å jeg er fornøyd med den...
  9. Jeg har en Lanber, å treffer bedre med den enn med Beretta... Hvorfor? Jo fordi Lanber'n passer meg bedre enn Beretta'n.. Anbefaler deg å dra i butikk å se på forskjellige hagler å prøve noen monteringer der, da merker du gjerne hvilken som passer deg å som sitter bra hver eneste gang...
  10. Bare en varmekolbe igjen på eBay. Den andre er i posten... Ingen igjen..
  11. Her var det mange gode tips.. Blir å gå for en løsning med den varmern på 80w fra Ebay å Biltema sin fuktsamler.. Så får jeg følge nøye med å se på hvordan dette går...
  12. Tipper dette blir løsningen jeg blir å gå for.. Huset er finnkjemmet for mulige kriker eller kroker å sette skapet, men det er rett å slett ikke plass.. Skal bestille denne å følge med argusøyne på utviklingen inni skapet.. Med minste tegn på kondens, så får jeg finne på en annen løsning... Huset skal bygges ut til neste år, å da SKAL skapet inn i varmen, men frem til da, så får uteboden være oppbevaringsplass.. Fungerer ikke dette, så får jeg eventuelt sette skapet hos foreldrene mine..
  13. Ja vet at lite våpenskap for vitale deler er ett alternativ, men skulle helst hatt alt i samme låste skap.. Samboer er ikke særlig glad i våpen, eller at våpnene skal stå i boden f.eks, selv uten vital del.. Da får jeg heller bygge ut huset..
  14. Uteboden er fast i huset å jeg kan gå dit via trappen.. Døra til boden er 4 meter fra ytterdøren... Så da kan jeg ikke sette skapet der?
  15. Regner med det ikke er en optimal løsning, men jeg har ikke noe valg.. 6 stk på 95 kvm gir ikke rom for våpenskap i varmen... Hva gjør jeg?? Vil ikke lage rustklumper av våpnene mine..
×
×
  • Create New...