Jump to content

rolfi91

Members
  • Posts

    255
  • Joined

  • Last visited

About rolfi91

  • Birthday 10/16/1991

rolfi91's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. fant denne på robbans handladningssidor http://www.robsoft.nu/databaser_se/ladd ... 5%20Mauser Noen som har prøvd denne ladningen. ? Noen som kunne vært så snill å kjøre denne gjennom QL? Litt nyskjerrig på hastighet,og da selvfølgelig anslagsenergi. Lapua mega 155 grain krutt: Vithavouri N160 Laddvikt:43.3 grains tennhette: Federal 210 hastighet? m/s?? spridning: 19 mm test vapen: Cg 1900 (testes på eget ansvar)
  2. Noen som har prøvd den nye kråkelokken "Helen baud kråkelokk"? Har rotet bort faulks kråkelokken min, så skulle inn å bestille meg ny da jeg så at winge reklamerte for den nye helen baud kråkelokken, de skyter den opp i sky. men hva sier kammerfolket?
  3. takk for svar:) Mistenkte det ja. Hylsene var litt sotet rundt halsen, kommer det mest sansynlig av at jeg har for lavt trykk?
  4. Hallo! Har akkurat fått ladet opp 50 stk 95gr v-max (6,5x55) samler bra, men syns kanskje ekspansjon ikke levde helt opp til forventningen. Er 38gr N140 med en patronlenge (COL?) på 73mm litt slapt i en 56cm mauserpipe? hvilken Hastighet kan jeg forvente av denne ladningen. Skulle jeg valgt et annet krutt? Spør kanskje dumt, men som fersk hjemmelader så har jeg bestemt meg for å spørre en gang for mye enn en gang for lite
  5. Hadde ei lita lokkeøkt etter kråke med cd-spiller i helga. var lite reaksjon hos kråkene, Akkurat som at de ikke var interessert. Flere som har hatt dårlig erfaring med lokking på vinterstid? Noen som har prøvd faulkskråkelokk med hell i disse tider?
  6. For lite åte er kanskje problemet. Nå vet jeg ikke når bildet er tatt, men kråka er mest hypp på fella når snøen har lagt seg slik at tilgangen på mat er redusert. Prøv gjerne å la døra/luka stå åpen slik at de kan ferde fritt inn og ut en periode. evt løfte av stigen.
  7. 02.09 Ca klokken: 19.40 Fylke: nord trøndelag, namsos. Art: Grågås/Kortnebbgås Ca antall: 30 SAS høyde.
  8. Bra test! Såg ut som det var bra dekning på eley BB 12/76 trodde det var mye mindre hagl i den. Melk, var det ikke du som holdt på å "makulere eley patroner? Du talte ikke hvor mange hagl det var i BB 12/76 under prosessen?
  9. Sliter med og ta deg seriøs melk. Jeg har selv erfart at vismut ikke er det beste, men på 10 meter og kjernetreff så er det god natt for dua uansett om det hadde vært stål eller erter du skjøt med. Så tror nok kjernetreffet ditt ikke var helt kjernenetreff . . . Samme på rev. Eley BB i 12/76 på 8 -10 meter har ett ganske trangt skuddbilde skulle man tro. så viss du hadde hatt kjernetreff der så hadde det allefall vært lyset av for reven. Selv om fjøra "spruter" Trenger det ikke være kjernetreff!.
  10. Hvis ikke jeg tar feil, så er pulveret der for å hindre deformering av hagl. Sikkert noen som vet med sikkerhet hva det er:)
  11. Android Stå på!. så lenge den ikke blir alt for dyr kommer jeg til å skaffe den!
  12. Har det vært noen andejakt 2011 gruppe?
  13. Jeg brukte å grave dem ned. Der jeg er ifra er det ikke rev som kan grave dem opp:)
  14. Hvordan lager dere skjulet? Skjørtegran og nett? Syns det er kjempe artig at dere legger ut bilder.
  15. Syns det er mange som legger litt i arbeid i det å jakte kråke, kjempe bra! Tror det er kommet mer og mer frem i lyset at hvis vi vill ha opp bestanden av annet matvilt, så må vi få ned bestanden av predatorer.
×
×
  • Create New...