Jump to content

Shotgun Charlie

Members
  • Posts

    157
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Shotgun Charlie's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Det kom dessverre aldri noen bilder fra meg. Men rifla mi ligger til salgs på Big 5 på Røra! Samt hylser og kuler og greier!
  2. VV N-150 og N-160 er det som ligger her, men jeg tipper N-140 kanskje er bedre egna?
  3. Er det noen som har ladedata for 100grains Sierra Varminter ? Jeg finner kun ladedata for 120grains kuler. Jeg har en Finn Classic 512 så jeg tenkte jeg kunne trene med disse kulene.
  4. Rifla har kun orginale siktemidler, skur og korn. Joda en Micro H1 hadde nok vært praktisk på denne rifla. Man kunne ha plassert den under skuret så hadde nok ikke den historiske verdien blitt forringet, men jeg vil gjerne prøve meg fram med åpne sikter først. Den ligger godt med de åpne siktene føler jeg. Idag har jeg lada opp 50 skudd så presisjonen skal testes på banen til uka! Bilder kommer!
  5. Da har den gamle traveren fått nytt kruttslam i løpet! Testa rifla med 260 grains blykuler fra Clarry Haglund. Det ble ikke testet noen presisjon denne gangen. Det var bare for å teste ladninger. Jeg har ikke vært i stand til å finne ladedata på dette kalibret med Norma eller VV krutt. Derfor ble det eksprimentert fram noen ladninger som kunne funke. Boxerhetter og gamle halvautoer kan være lunefulle så det ble utført med forsiktighet. Alle ladningene fungerte etter planen. Du store min tid, den ladet om! Kulene gikk i riktig retning og ingen tegn til over/undertrykk. Jeg har funnet en ladning jeg kommer til å teste presisjonen på. (Jeg kommer ikke til å skrive ladedata her da jeg ikke kan gå god for at de er sikre i alle våpen. Om noen vil diskutere ladninger kan vi gjøre det på PM ) Bilder kommer når jeg er på banen for å teste presisjon! La oss håpe det er bilder av store hull tett i tett! Planen er å få jakta rådyr med denne rifla når jeg har funnet en ladning som samler og jeg blir dus med rifla. Om flere har slike våpen så kom gjerne med bilder og om dere bruker dem!
  6. Da har det årna seg med kuler! Snakka med Clarry Haglund idag og han skulle ordne kuler til en overkommelig pris. Så da kan produksjonen begynne! Han hadde kuler i .407 blyklæsjer 260 grains Noen som har erfaring med å lette kulene ved å drille hullspiss?
  7. Er det noen her som påtar seg å støype kuler til denne? Jeg har ingen erfaring med kulestøping dessverre.. Min 1910 skal nok ikke skytes mye med, men det hadde vært artig å kunne skutt såpass mye at den hadde vært forsvarlig å jakta rådyr med!
  8. Jøss! Orginalpatroner er nok ikke noe dagligdags for denne! Har sjekket litt rundt, men jeg finner ikke disse Woodleigh-kulene. Hvor kjøpes diss i Norge?
  9. God dagen godtfolk! Jeg har gått til anskaffelse av en winchester 1910 i 401 sl! Et flott våpen synes jeg! Jeg har både hylser og dier og greier, men kuler finnes ikke!! Jeg vet Barnes har produsert noen til dette kaliberet 250grains .406, men de er ikke å finne noe sted. Hva gjør dere andre som har dette kaliberet? Er det noen pistolkuler som kan trikses og mikses med? Å støpe sjøl går jo an, men da jeg ikke har utstyret til dette ble ikke det første prioritet!
  10. Hei! Jeg er fersk haglelader og er på utkikk etter ladninger! Har du noen å dele?
  11. Jeg hadde en gang ei Marlin 30AS og med Sierra FP 150gn hjemmelada gikk den 3 skudd på en 50-øring på 100 meter! I benk selvsagt! Hadde ingen verdens ting å utsette på presisjonen på den rifla. Det var med en 4x32 Bushnell om jeg ikke husker feil. Litt tungt avtrekk og enormt lang lukketid, men presisjonen i rifla var topp! Nå kan jeg ikke si at alle 30AS'er er slik, men mi var "krute go' "!
  12. Det er det at hverken selger eller jeg har tilgang til å se på våpenet. SÅ jeg har bare nummeret å forholde meg til dessverre.
  13. Hvordan finner jeg prod.år på Brno 2? Tenkte å kjøpe ei salongrifle men selger er ikke sikker på modellbetegnelse. Han får ikke sett på våpenet. Så jeg lurte på om det er mulig å finne modellbetegnelse og prod.år ved hjelp av våpennummeret? Våpennr: 143656
  14. Den gang jeg hadde en Vaquero, Magnus, da brukte jeg bivoksplater mellom kule og krutt. Lett å jobbe med. Kan og bruke samme voks til å tett igjen haglhylser. Men det er viktig å huske at P'en i Pyrodex står for pussing;)
  15. Får man kjøpt jaktammo til 30 us? Jada vet at helmantel er brukanes jaktammo til en del vilt! Det er jo tidenes tøffeste rettrekker! Samt et flott matviltkaliber! Må få høre om det blir bra Leaibolmmai! Spennende bruk av gamle krigere! Men føler at tråden ble kuppet litt her...
×
×
  • Create New...