Jump to content

stich_it

Members
  • Posts

    199
  • Joined

  • Last visited

About stich_it

  • Birthday 10/10/1984

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

stich_it's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

  • Reacting Well Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter

Recent Badges

4

Reputation

  1. Vel når du fant akkurat den jeg trengte ble jeg skeptisk. så dobbel og trippelsjekket alle tall og referanser og det ser jo virkelig ut til å være den jeg skal ha, som ett ledd i trippelsjekking så sendte jeg mail til Weigand som bekreftet hvilken som er riktig og til Brownells og spurte om hvorfor de ikke kunne bestille den jeg trengte når de var importør og om ikke den de hadde på nettsiden var riktig for meg. Jeg hadde mail fra Weigand som sa nummeret på den jeg trengte, det tok TO mail der første bare var informasjon om: "Vi har Weigand som produsent, men kan dessverre ikke levere alt fra dei." og når jeg spurte om de kunne i det minste bekrefte om den de solgte var riktig, var svaret: "Der må du bare stole på produsent, vi kan ikke si noe mer om det." Så der fikk jeg dårlig inntrykk. men men, ble nå bestilt så de tjente jo penger. Jeg trenger det bare så jeg kan få skutt inn rifla før bukkejakta, så kan vente litt. Forstår godt at ikke alt er på lager, men det hadde jo vært fint om de var litt mer på når det kom til å hjelpe kunder.
  2. Jeg gir opp, Googlet å søkt og spurt rundt og så når jeg spør om hjelp så finner du det for meg. Kona har rett, jeg må slutte å se og begynne å leite. Tusen takk for hjelp, skjønner ikke hvorfor Brownells sa de ikke kunnet skaffe.
  3. Hei, Jeg har fått tak i en ny kikkert til hverdagsrifla og må ha ny ringer for montering. Da slo det meg at skinne alla weaver eller picatinny kunne jo vært greit, har jo flere rifler og kikkerter og ja... En teoretisk god ide meg bytte av kikkerter mellom rifler ble født. Men så kommer problemet, rifla er Ruger M77 mkii 30-06 links. Ikke så lett å finne noe til den og enda vanskeligere å ordne i Norge. Fant denne Weigand M77LXB men klarer ikke finne noen som kan ta den inn eller vil gi meg tilbud på noen andre skinne montasjer... Er det bare å gi opp og kjøpe vanlige ringer? Vært i kontakt med: Brownells - kunne ikke Jakt og friluft - svarer ikke Våpen søilen - kunne ikke
  4. Denne er jeg fornøyd med, brukes på jobb, jakt, skruing og løping. Lumonite compass R
  5. Aiai, my bad, jeg leste for fort og det ble feil. Kommentaren får stå for å vise min blunder.
  6. *Kremt* kanskje ikke i norge... Viltloven kap. 6
  7. Klarer å skifte tennplugger på kona sin 08 outback uten å flytte på motoren. Må bare demontere luftinntaket på den ene siden. Det sagt, jeg skal aldri ha subaru igjen med mindre den har garanti og serviceavtale
  8. Slenger inn litt info fra vetinst.no "Ikke Salmonella: Det er ikke påvist Salmonella." "Ingen grunn til å advare mot bestemte fôrprodukter: I sosiale medier er det spredd anklager mot navngitte fôrprodusenter. Veterinærinstituttet har ingen informasjon om at dette medfører riktighet, tvert om ser vi et bredt spekter av fôrprodukter i det materialet vi har til nå – noe som understreker kompleksiteten i saken." https://www.vetinst.no/dyr/smadyr/akutt-hundesykdom-september-2019-dette-vet-vi " I tillegg til tidligere råd oppfordres hundeeier med syke eller døde hunder til å ta vare på prøver av hva hunden har spist siste 14 dager om mulig." https://www.vetinst.no/nyheter/tarmbetennelse-og-bakteriefunn-hos-flere-hunder
  9. Jeg har like ringer til kikkerten på min 10/22, blir tatt av og på jevnlig uten att jeg har merket treffpunktsendring
  10. Jaja, får se om jeg kan få skutt inn og skutt opp nå da...
  11. Jeg tør ikke montere kikkerten så langt bak jeg, stygt redd jeg blir medlem av den blodige halvmåne da. Men kikkert må det bli, siden jeg tydeligvis ikke er flink nok verken med originalsiktet eller skinner diopter, på 100 meter med Guide Gunen. Så nå blir det leupold VX-R 1,25-4x20 med qrw på ett XS scout rail... Om ikke det går da... Da skylder jeg på naboen.
  12. Gøy med flåsete kommentarer. Vil gjerne høre teorien om hvordan en beagle som er i los 50 - 150 meter forran skytter får dårligere hørsel av at jeg bruker Brems..
  13. Ikke noe problem det, hunden er da ikke ved siden av eller rett bak meg når den loser rådyr.
  14. Jeg skyter links, Bell and Carlson stokken passet rifla og lommeboka, så ble den. Er veldig fornøyd, angrer litt på kappinga, 30-06 med kort løp er ikke helt ideelt. Men men Fordelen med hengsla magasin er jo at man ikke glemmer det hjemme.
  15. Jeg begynte med en Ruger M77 mkll, stainless med laminert stokk påmontert leupold kikkert kjøpt brukt. Viste seg at stokken var utslitt og trutna så sikringen satt fast når det regnet og avtrekket var så som så. Ble kjøpt inn Timney avtrekk og en Bell Og Carlson carbelite stokk, sendte den avgårde for bedding, kapping, gjenging og en demper. Har i senere tid kjøpt brems og som gjør rifla veldig nett når jeg går med hunden må bare huske hørselvern. Totalt med alt jeg har kjøpt inkludert rifle og jaktreim fra Larsen biathlon, har det kosta ca 15.500,- Eneste jeg savner er løst magasin.
×
×
  • Create New...