Jump to content

Buster

Members
  • Posts

    2,805
  • Joined

  • Last visited

About Buster

  • Birthday 05/02/1967

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Buster's Achievements

Veteran

Veteran (13/17)

  • Reacting Well Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rare

Recent Badges

3

Reputation

  1. Får du tak i N135, så prøv det. Mener å huske at det er det jeg bruker på mine 40grs v-max, med stort hell. Skrudde nettopp inn igjen 22-250 pipa mi i kassa, så jeg må vel bla tilbake litt i minneboka for å friske opp skallen igjen ang kaliberet.
  2. Jeg ser at jeg har blitt "hekta litt av" i de siste åra, men interessen svinger litt. Det er vel en hel haug med nyere kreasjoner også nå, som mangler i mitt sortiment. Jeg driver å ser etter en måte å kunne ha samlingen i et glasskap e.l, slik at man kan beskue samlingen i sin helhet. Hylla mi ble fort for liten, og å ha en samling "i en skuff" ække noe for meg. Kammeret fjernet muligheten for å oppdatere innlegget mitt også, så da ble det værre å holde lista oppdatert. Det mangler en del her på lista tror jeg.
  3. .55 Boys. Hobbyen har ligget "noe" nede en stund nå, så jeg føler meg fryktelig akterutseilt ang nye kreasjoner som har rullet ut av idegryta.
  4. Hmm...... Har liggi litt i sivet, og titta litt på denne Alpha'n, for å benytte den på min dachs. Men det var mye her som gjør at jeg IKKE bytter ut min 320 (med 220 backup-enhet), og DC20 (for bruk i vest) og DC30 og DC40.
  5. Buster

    PCB

    Alarm avblåst! Plutselig så funka det gitt..... (Hadde ikke kjørt dette programmet etter overgang til win10, så jeg konkluderte (litt for raskt) at dette programet ikke var kompatibelt da programet ikke ville starte.)
  6. Buster

    PCB

    Huj!! Sliter med å få PCB'n til å reagere etter at jeg gikk for windows 10 Kjent problem, og/eller finnes det oppdatert versjon? ...og JA, jeg benytter fortsatt PCB for å lage meg enkle klikktabell-kort for bla jaktfelt, til å ha i patronboksen. Gidder ikke å balle med apper og fandens touchskjermer og eletronikk når jeg skal skyte. Jeg er en enkel mann, som ønsker enkle løsninger....
  7. Takk for turen, Castor! Igjen!
  8. Hei. Skulle gjerne ha stillt, men returnerer fra reinsjakt, seint, kvelden før stevnet. Og det blir bare stress og mas.....dessverre. Lykke til, og måtte den med mest flaks vinne!
  9. En sannhet med visse modifikasjoner.......
  10. Jaktstøvler som knirker er like mye verdt for meg som sandaler!! Jeg bråker såpass mye selv, at tillegg av knirk og liknende lyder fra jaktstøvler er for meg reklamasjonsgrunn!
  11. EU modellen vil være ca 30% kleinere enn US modellen.
  12. Buster

    NUMEDAL 2015

    Mulig det ligger en mening bak, men det er en Lundstad som står 2 ganger?
  13. Buster

    NUMEDAL 2015

    Foreløpig har vi fått positiv tilbakemeldinger ang sponsorpremier, fra; -A-Tec. -Jaktfall. -Schou. -Steinert Sensing System. -Vertebrae. Vi har i tillegg sendt ut forspørrsel. Men det er mange som ikke har svart
  14. Da er alt klarert ang bane, mat, Numedalsrally, osv. Datoen blir 14-15 Mars! Vi ser for oss at en gjeng bør reise opp på onsdag, slik at det kan jobbes hele torsdagen før. Da vil vi kunne ha fredagen "å flyte på" hvis noe uforutsett oppstår, og gjøre det mulig for litt testskyting for de som kommer tidlig på fredag. Vi har snakket om at de som møter opp og tar jobber litt før, og litt under stevnet vil bo gratis og vil slippe påmeldingsavgift(kun betale for maten). Vi kommer tilbake til dette etterhvert som arbeidsoppgaver dukker opp. Ta gjerne PM-kontakt med Jofla, her på forumet. Han er stevnesjefen!
  15. Ser nå ut som kontingenten er korrekt for HOBK. 350,-
×
×
  • Create New...