Jump to content

Ivan2000

Members
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

About Ivan2000

  • Birthday 09/18/1974

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ivan2000's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Puss og skyt. Puss og skyt. Hadde en pakke s&b som nesten kostet kikkerten livet.. Er en ræva ammunisjon. Av rein latskap så bruker jeg kun norma i 222en og den går bra.
  2. Har ingen erfaring med elektroniske ørepropper, men har brukt elektroniske hørselvern i flere år. Det fungerer veldig bra på jakt. Der har du tilstrekkelig demping av lyd. Men på skytebanen er det ikke godt nok. Det er kun ørepropper og hørselvern som er godt nok. Lyddemper er forresten absolutt å anbefale om man ønsker å ta vare på hørselen..
  3. Jeg skyter links og kjenner meg igjen i problemet ditt. Er høyrehendt, men ser dårlig på høyre øye. Problemet med at pumphagle eller halvautomatiske hagler kaster ut på høyresiden er veldig lite. Jeg har skutt masse med både pumphagle og halvautomatiske å har aldri fått patronen i ansiktet ol.
  4. Har akkurat byttet til 1-4x20 på elg rifla sauer202 satte den på medium ringer. Ser lyddemperen noe men det er ikke et problem. Du burde ikke komme til å bli plaget av demperen.
  5. Du trenger ikke skap for å ha våpen i. Holder med skap til vital våpendel. Et slikt skap er mye mer plaseringsvenlig.
  6. Har inntrykk av at det er blitt mer og mer vanlig å prøve å beskytte hørselen. Noen velger å gå med lyddemper noen velger elektroniske hørselvern eller elektroniske øreplugger. Noen velger begge delene. Personlig Liker jeg å bruke begge deler. Både lyddemper og elektronisk hørselvern. Noe signalfarget er også lurt å bruke slik at vi unngår at jegere skyter hverandre. Det skjer for ofte. Elgen seg ikke signalfarger.
  7. Har ikke heilt peiling på hvor dem har fast tilholdssted. Har trua på at det finnes flere dyr i veggefjorden på ringvassøya. Har sett kun enkelt dyr rundt omkring.
  8. Ferdig med kvota på steinkobbe. Nå gjennstår det å få en havert..
  9. Ja uttak av sel vil jo minke mengden av parasitter, for sel er mellomvert for det som vi kaller kveis i torsken. Det er også sjeldent at det ikke er lov å jakt selv om det er verneområder ol. Dette er noe som man må/kan undersøke med fylkesmannen i det aktuelle området.
  10. Ja jeg frykter for at man må litt lenger ut. Har sett havert i veggefjorden på nordsida av Ringvassøya, men det blei ikke skudd mulighet.
  11. Så dokker havert på turen? Har vært en del rundt Tromsø området til alle årstider, men eg har sett lite havert. Og vet iallfall ikke hvor dem holder til. Eg har som mål å få skutt iallfall en i år, men trenger nok hjelp til for å finne ut hvor dem holder til.
  12. Hvor har du tenkt deg å dra? Hvor bor du i Troms ? Kunne tenkt meg å jakte, men det er jo så steike kaldt. Frister nesten å vente på at det skal bli varme i været. Skal du jakte steinkobbe eller havert?
  13. Fikk endelig min søknad godkjent.
  14. Er det noen som vet hvor det ikke er tillatt å jakte i Troms? Har hørt at det er Fylkesmannen som er rette å spørre ,men nu er det helg.. Er det noen som vet om noen gode plasser for jakt av sel i området rundt Tromsø? Betales det for kjeven også i år?
  15. Har nettopp hatt en flott opplevelse fra våpen kontoret i Tromsø Dem var ferdig behandlet på under to uker . Var i utgangs punktet forespeilet en behandlings tid på rundt fire uker..
×
×
  • Create New...