Etter litt tid i tenkeboksen gikk en bestilling over dammen. Valget falt på Nesco sin Jerkey gun, med tørker. Prisen kom på rundt 80 dollar med frakt, og da hadde jeg med litt ekstra med krydderblandinger.
Nå er den prøvd, lagd Jerkey av rådyr, hjort og ærfugl. Sitter igjen med bare et spørsmål: hvorfor i alle dager har jeg ikke gjort dette for lenge siden? Som ivrig jeger sitter man bestandig igjen med endel "skrap"kjøtt. Rett i kverna, på med krydder, og så 6 timer i tørker`n. Vips så har man konge snacks! Anbefales til alle!!!!!!
Mitt neste prosjekt er å finne frem til en krydderblanding selv, her råder nok prøv å feil metoden, men kommer sikkert i mål. Lurer litt på hva mørsalt er for noe, leser at det er det som blir brukt. Hvis noen vet hva det er, hvor man får tak i det, så tar jeg imot svar med takk.
Nå er det helg, 1 kg hjort er blitt til Hot and Spicy Jerky, til dette har jeg kjøpt inn 6 stk flasker pilsnerøl, for den er nemlig så hot.........