Jump to content

old-gun

Members
  • Posts

    165
  • Joined

  • Last visited

About old-gun

  • Birthday 10/22/1972

Recent Profile Visitors

493 profile views

old-gun's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

  • Reacting Well Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter

Recent Badges

2

Reputation

  1. Hei Endte med den her.. https://www.vapen-soilen.no/nettbutikk/montasjer/sportsmatch-hel-30mm-medium-ext-57mm Passet utmerket! Kjøpte den brukt for 400kr Hadde jeg kjøpt den ny hadde jeg gått for low på montasjen.
  2. Hei Ser etter kikkertmontasje til 412 kombi som ikke koster skjorta..hva er å velge i..? Ser at noen averterer 11 mm montasjer som passer til ulike kombien, vil det passe her..? Takker for svar!
  3. Fikk svar fra politiet i dag.. En papir søknad, hvor man tilføyer ekstra haglepipe m våpennr. I fritekst delen
  4. Hei Er i ferd med å legge inn søknad på en kombi m et ekstra haglepipe sett. Det er to våpenkort på disse, men identiske våpennr. Kan jeg søke elektronisk og legge til haglepipe i fritekst på søknaden El må jeg sende inn to søknader. Alternativt går det i papirformat?
  5. Tja... Strengt tatt er jo hagla lovlig ervervet, så det burde jo holde med et registrert kombi løp.. Spennende å høre om noen har erfaring på dette..
  6. Hei Har ei valmet 412 hagle som er lovlig ervervet for 1990, og derfor unntatt reg. Plikten. Tenker å søke på kombi løp til den. Er det bare å søke på våpendel, og krysse fingra, eller tror dere hele våpenet må registreres?
  7. Hei Noen som har testet 120 grain homogen kule i 6,5 x 284 norma? Eller har andre gode jaktladninger i dette kaliberet? Vet det er noen gamle temaer på dette tidligere, men håpet at folk har fått enda fler erfaringer rundt dette kaliberet..
  8. Hei Lenge siden du bestilte? Blir ledet til noen underleverandører, og det virker ikke helt enkelt å bestille.. Hvordan gjorde du det?
  9. Hei Lurer på om det er noen som har noen 8 x 58rd hylser til salgs? Eller link til noen i utlandet som faktisk sender til Norge.. På forhånd takk!..
  10. Hei Selger min kkc stokk til S&L m 97 Får mange spm på finn. No om den passer til andre modeller, evt om det er store forandringer mellom modellene.. Noen som vet??? På forhånd takk
  11. Hei Selger min kkc stokk til S&L m 97 Får mange spm på finn. No om den passer til andre modeller, evt om det er store forandringer mellom modellene.. Noen som vet??? På forhånd takk
  12. Vet.. Men her handler det vel om låsen holder, og om det er nok gods i kammerdelen til at den lar seg brosje opp.. Tror svaret er ja på begge deler faktisk! Men blir vel m tanken..
  13. https://www.egun.de/market/item.php?id=12815374 Kikket på denne også.. Fin stokk i ukurant kal. Brosje opp til 8x57ir om mulig
  14. Hei Tar opp denne tråden igjen.. Får ikke sideligger kombi en ut av hode Noen som vet om noe i norgeel utlandet til salgs? Er det dyrt å ta inn fra Tyskland? Hadde samme "torpar-kombi" som Svein Soli omtalte i nordisk våpenforum. 16/65 - 9,3x57r og dobbelt hagle løp i kal 16/65. Angrer som en hund på at jeg solgte.. . Ønsker meg en ny/brukt da gjerne tysker... Anyone.?
×
×
  • Create New...