Jump to content

fia

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

fia's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

  1. http://www.ebay.com/itm/Nitecore-D4-LCD-Charger-4x-Panasonic-NCR18650B-3400mAh-Rechargeable-Battery-Set-/251789032087 Bra batteri og lader som passer til lykta di +2 ekstra batterier.
  2. http://landro.no/produkter/v_pendeler/deler_200_str_1/ Hadde samme problem som du beskriver skiftet magasinholder til delenr. S3073. Det løste mitt problem. (For mye slark i magasinet) Passer også til 202
  3. Ikke noe problem det har gjort det selv med aluminium kasse og Sauer str pipe 67cm/19mm. Har kappet av ca. 7cm for å være sikker på å komme under 5kg. Vekt nå 4,9 kg. Med kkc stokk og zeiss ht 3-12*56 mener å huske at pipa veide 2200 gram før kapp.
  4. Kjøpte mine her, lå i postkassa etter 9 dager. http://www.ebay.co.uk/itm/Leupold-QRW-Q ... 416500e1cd
  5. Første blasern min, fornøyd så langt, skal skytes mer i morgen
  6. Blasern ble første gang bestilt på jakt og fiskedagene Elverum i August 2011 i Norma bussen. Bestillingen gikk via en forhandler som gikk dukken på nyåret. Antagelig så ble den første bestillingen ikke videresendt til Tyskland pga. kreditt problemer med butikken, selv om innehaveren sa noe annet. Purret flere ganger, men den var bestilt, var beskjeden som ble gitt. Bestilte på nytt fra en annen våpenbutikk i slutten av januar, tiden gikk. R8 hadde enda ikke kommet pr. 16.06.2012. Holdt på å gi opp hele blasern og heller kjøpe en sauer til. Men så var det en kompis som sjekket litt rundt og heldigvis var det en på lager hos Jakt & Friluft Arendal og nå er den endelig her. Stokken som må bestilles. Grade 4 på min.
  7. Endelig i hus etter lang tids venting
  8. Pris må man forhandle selv men det er ikke så store marginer på blaser, kjøp på din lokale forhandler ellers kan jeg anbefale http://www.norskjakt.no/
  9. Står litt om det her http://www.designoptikk.no/designoptikk.no/Hjem.html Ser ikke ut som om di har noen egen hjemmeside
  10. fia

    Kkc

    http://www.kkc.no/home/utforsk-kkc/
  11. Sauer 202 er en presis og flott rifle nydelig bolt gang og avtrekk forholdvis enkelt løpsskifte mange liker sikringen er ikke helt enig i det blir ikke helt fortrolig med plasseringen, mangler kun oppspenner så hadde det blitt helt topp. Uansett så kan det ikke bli feil å velge sauer seriøs forhandler og mange muligheter med løp og skjefte.
  12. Antagelig så ble den første bestillingen ikke videre sent til Tyskland pga. kreditt problemer med butikken, er min teori da. Ny bestilling er gjort så det går sin gang men det tar jo ekstra lang tid. Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves er det noe som heter. Vi får se håper det går litt raskere nå.
  13. Bestilte R8 Lux links ic på jakt og fiskedagene Elverum 13 august i norma bussen. Bestillingen gikk gjennom en butikk som har gått konkurs. Har en ny bestilling gjennom en annen butikk, håper det ordner seg til slutt. Har allerede kjøpt kikkert med montasje Zeiss Varipoint IC 2,5*10 *50 retikkel 69. Er visst ikke lett å få tak i Blaser links. Har en Sauer 202 med KKC stokk, men har lyst å teste ut en R8 mot sauer 202. Har hørt så mye positivt/ negativt om Blaser. Er ikke så lett å være links skytter
  14. fia

    browning halvautomat

    Står omtalt her. http://www.nordskog.com/doc//Browning%20BAR%20og%20lyddemper.pdf Obs det samme står lenger opp i tråden ser jeg nå.
×
×
  • Create New...