Jump to content

jan arild nilsen

Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

jan arild nilsen's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. trenger ikke bekymre seg for sånt lengere. eneste de er streng på er max antall på 6 våpen, man trenger en god begrunnelse for og få flere..
  2. Liten oppdatering: tofot ble bestillt på lørdag, tirsdag lå den i postkassen min:-) valgte da den dyre løsningen så hele greia kom på 600kr;-) gokjøp..
  3. Godkjente skeet baner har disp og bruker bly i dag.. Jeg har en escort 12/76, kostet 5500kr ny.. Den er brukbart lett og for meg er det ei god hagle..
  4. jeg har 56 og har kikket igjennom en 50.. ikke stor forskjell i gode forhold, antakeligvis er forskjellene større i måneskinn/skumring..
  5. Har du testet alfa sine? de har like bred lest.. i fjellsko skal det ikke være demping i såle og det er ikke vanlig og ha det.. Jeg ville helt klart ha valgt en membrand støvel, sparer mye arbeid de føsrste årene..
  6. Nytt medlem;-) Sako 85 Finnlight, 6,5*55 kappet til 54cm, atec tmm4 demper, Swarovski Z6i 2,5-15x56 vekt ferdig børse 3,9 kg;-) fornøyd...
  7. Har akkurat valgt meg en sako 85 finnlight og kjenner jeg er helt uenig i konklusjonen din;-) at tikka og sako ligner på hverandre utsendemessig sier jeg ikke noe på men når du har testet begge er det stor forskjell. uansett skjønner jeg ikke helt at "tikka preg" er negativt, er kanskje den mest kjøpte jaktrifla her til lands. t3 får man i stainless steel til godt under 10000,-kr og den er ny!
  8. NEW HARRIS BIPOD SERIES S MODEL LM 9-13" ULTRALIGHT...
  9. da er harris tofot bestilt og betalt.. takk for tips! jeg ar tenkt og bruke tofot på for eks gåsejakt der det kan være vanskelig og finne "anlegg" spesielt når holdene blir litt lange. På andre tyer jakt er det ikke så aktuelt og ta den med, jeg personelig kunne ikke tenke meg og drasse på en pose med erter når jeg skal på jakt
  10. Skal bruke den til liggende "langholds" skyting, burde vel nevnt det.. Likte den det ble henvist til.. Noen som vet om det har kommet en kort versjon? Kallek: er den lett og ta av? Hurtig løsning eller skru av hele feste? Evt stor del som sitter igjen på børsa? Takker for svar!
  11. Vurderer og anskaffe med en tofot til min sako 85 finnlight. Kriterier: lett i vekt, god kvalitet, lett og ta av( klikk løsning som funker), minimalt str på festet som blir stående igjen når man tar den av.. Noen som har noen tips?
  12. Jeg har prøvd begge og endte opp med en 75 shadow, opplevde den som en bedre pistol og skyte med... 75 er klar for praktisk skyting så avtrekket er tyngre.. 75 leveres også med 3stk 18 skudds magasin
  13. Jeg skyter ikke kråke med luft våpen.. men jeg vet at gamo 640 som går cirka 280 m/s er mer enn kraftig nok på kort avstand. Skikkelige kuler er viktig..
  14. Ja grådig forhandlere! med tanke på det lave lønnsnivået og de rimelige husleie prisene vi har i norge så er dette merkelig. Er først når man havner i en reklamasjon`s situasjon man legger merke til at de ikke alltid lønner seg og handle i utlandet..
×
×
  • Create New...