Jump to content

Hers

Members
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

About Hers

  • Birthday 01/18/1984

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Hers's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

  1. Hvordan er denne? Vurderer sterkt å kjøpe en slik. Har kun kikket litt på den på villmarksmessa, inne, men ikke fått sett på den ute i friluft. Noen som vet når man får tårn til R2 kikkertene? Hvem er importør av Meopta? noen som har en nettside el. lignende til importør Edit: Fant ut av importør og tårn! Kommer i juni med tårn til R2!
  2. Hers

    Merkel-tråden

    Hatt problem med mating og etter jeg bytta fra sellier og gulrot til andre typer, eller hva den heter, har jeg funnet ut at Norma går best i min! Har også hatt problem med at oppspenneren slår seg ned pga rekyl ved skyting med 9,3x62 så man ikke får tatt kjappe ladninger uten å dytte sikring/oppspenneren opp. Fikk ny oppspenner og nå går den som en drøm!
  3. Jeg har ikke hatt noe treffpunkt forandring på min, etter mange skytinger med demontering og montering for å se om det er noe forandring! Går rett på hver gang!
  4. Jeg har hatt en i skapet 1-2år nå så ja, den er i norge! Vet Rygge Våpen har hatt inne 1-2 stk Artig våpen å trene med! Fin å ha i sekken på jakt/tur også!
  5. Hei Yokerman. Hvordan gjør du det? Jeg har lett i VLC og win mediaplayer. Ellers har jeg store problem med gopro som kommer ut av stilling. Jakter stort sett kun med kaliber 12, 89mm hagl på min BenelliNova Pumpehagle. Festes på denne måten: http://www.captureyourhunt.com/shotgun-gopro-mounts/shotgun-under-forearm/ Noen som har en bra patent slik det kan bli låst? kan trikse og mixe med strips/teip.. men vil ha noe som er solid. har mista så sykt mye bra footage hehe. angrer på at jeg kjøpte goproen gå inn på http://www.captureyourhunt.com/accessories/ og scroll ned til Recoil Keeper for GoPro #1010 Har selv samme feste som deg og med denne Recoil Keeper for GoPro og rikker seg ikke en mm! http://www.captureyourhunt.com/gopro-keeper-recoil-stopper/
  6. Hers

    Merkel-tråden

    Endelig fått min Merkel RX Helix Explorer! Helt nydelig våpen å sitte å fikle på og gleder meg til å komme på banen å teste den! Fikk den i 223 nå, og venter på 308 og 93 løp som kommer i mai en gang! Vurderte Alpinisten, men en explorer med justerbar kolbe er like bra som den justerbare som er på alpinisten og ikke minst billigere!
  7. Fant redd, liten elgkalv fastklemt mellom trær http://www.dagbladet.no/2014/01/04/nyheter/elgkalv/elg/dyrenes_nyheter/dyr/31114276/
  8. Her på 123Friluft får du bra kamera med mms til en bra pris! Har 2 slike kamera selv og veldig fornøyd med de. Veldig enkelt å sette opp innstillingene på, gjort på under 2 min! http://www.123friluft.no/products/ltl-acorn-5210mm-med-mms
  9. Skriv jakt som bruksområdet… gjort det på alle søknader og ikke noe problem det…du kan ha 6 stk .22LR om du vil og ikke har andre våpen!
  10. Hei! Jeg har lyst å skaffe meg hund til rådyrjakt, men skal bruke litt tid på å finne ut hvilken hund jeg skal gå for, inget hastverk, da jeg kjenner flere som har hund og vi jakter sammen. de har dachs og de fungerer veldig bra der vi jakter(østfold). Har tittet rundt og mange skriver om å velge hund til terrenget og str på terrenget, lostid fart etc Er det noen som kan utdype dette og evt hvilke raser til hvilket terreng /str, lostid, fart osv osv?! Hvis det er noen svar på det da
  11. Hers

    Garmin Astro

    Men den er fortsatt ulovelig å bruke i norge og man mister garantien på den!
  12. Noe sånt?! http://www.jaktdepotet.no/display.aspx?menuid=40A1
  13. Hers

    Garmin Astro

    Mulig du finner her?! http://www.frikart.no/garmin/
  14. Bruker Telenor M2M abb. Betaler kun for det som sendes! Har det på mine og fungerer utmerket!
×
×
  • Create New...