Jump to content

jonnyske

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

jonnyske's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Har en følelse av at det er flest feltskyttere som er misfornøyd med oppsettet av NM. Selv skyter jeg helst baneprogram, men skulle jeg ha fått med meg alle programmene måtte jeg vært på Ørlandet i 11 dager. Det passer desverre ikke, så jeg får med meg "bare" 5 øvelser. Revolverfelt ville jeg gjerne hatt med meg, da jeg tok medalje for et par år siden, men passer det ikke, så passer det ikke. Skulle et NM passe alle optimalt, uten at noen klagde, hadde det vært fred i verden, men da hadde noen klagd likevel bare for å klage. Hvilket ramaskrik hadde det blitt hvis et NM i felt hadde blitt lagt til NordNorge? Gleder meg veldig til NM på Ørlandet. Helt sikker på at det blir ett kjempearrangement
  2. Holder meg unna noen innendørsbaner.På enkelte baner driver de og skyter magnum, arrangerer feltstevner der det går mest i grovkaliber. Ikke sunt i det hele tatt.
  3. Har tatt opp igjen luftskyting etter 2 år uten. Følte jeg ble treg og fikk avtrekksvegring. Ble frustrert pga det. Nå er jeg treg , så nå står jeg og presser og koser meg. Har 364 så langt, men håper å nærme meg 370. Fin fokustrening som hjelper kruttskytinga.
  4. Målet mitt for neste sesong er å klå deg domino i nm på Ørland i standard og VM fin . Byttet ut den nye fancy ssp- e med den gode gamle gsp'n, så nå sitter duellen. Ssp'n er bra den, men sjåføren mestret den ikke. I'm back
  5. Drammen camping har hytter, Hokksund camping har fine hytter (der må du være tidlig ute da laksefiskerene er ivrige) Sanden hotell i Hokksund er populært
  6. Du får komme på treningene til klubben,tjukken(Det rimte gitt).Der har vi jo MKII og MKIII,t.o.m.anatomisk grep. Du vil nok aldri få et godt avtrekk med disse,dem er rett og slett grusomme sammenlignet med matchpistoler. Gidder du å trene med gsp`n,så vet du hva den er god for.Bronsje i felt NM,og den går jo ikke så verst på banen heller da.En gammel gsp er billigere enn Rugeren,og den spiser alt av ammo,og har aldri funksjonsfeil. Mengdetrening(10000 skudd),før NM i Førde,så drar vi oppover?
  7. Du må kunne triksene og godsnakke med de rette folka,så er alt mulig Lærlingen.Dette var min eneste mulighet for å vinne Mag.1 Spesial sto ikke på programmet,men det visste ikke sekreteriatet engang.
  8. Hvorfor alt dette om "vi og de"(feltskyttere og baneskyttere).Det jeg har erfart den tiden jeg har skutt(2 sesonger)er at de aller fleste baneskyttere også skyter felt,og har det jævlig morro.Det må da gå ann å komme med forslag uten å bli stigmatisert,såvidt jeg vet,skyter også leder fagkomite pistol felt.At forslag blir nedstemt er jo ett veldig sunt tegn at demokratiet fungerer.Bra mobilisering Kjetil B.En ting jeg er veldig fornøyd med er at det blir arrangert approperte(?) stevner i hurtig Rev. og Mil.sammen med fin og grov som har blitt kjempepopulært.Det har også fått "feltskytterne"på banestevnene.Tror (vet)de har det morro,også så fin felttrening da gitt. Det er f.eks.120 starter på hurtigstevnene til Asker PK.over 2 dager.Gleder meg til 19-20 November.Oppe hos dere i Modum er det fulle lag og vel så det annenhver onsdag på sommeren.Alle smiler og har det morro.Hvis det ikke skal kunne brukes de samme våpnene i felt som bane,hvor mange våpen skal hver enkelt skytter ha da? Jeg har ikke vært borti våpen i fin/grov som ikke spiser 6 skudd,5 i magasinet + ett i kammeret.Det er da ikke noe problem hvis en ikke absolutt SKAL lage ett problem av det. Folkens,vi er en homogen gruppe,og ikke "vi og de" Gleder meg til Bjørndalen til helga,da lader jeg med 6 skudd(skyter ikke S)
  9. Kjøp deg en god 22 og skyt mengdetrening i vinter,hvis du har anledning.En gammel Walther GSP til 5-6000 kroner duger i massevis. 5000 skudd 22 LR koster ca 2200 kr,hvis du kjøper alt på en gang.Tøm de 5000 skuddene i løpet av vinteren.(2-300 skudd hver trening) og du skyter som en drøm til sommeren.Tren på de forskjellige baneprogrammene.En revolver i 357 kal.,kan du stille i 3 forskjellige klasser i felt. Mag.1-grovfelt og selvfølgelig revolverklassen.9mm er vanskelig,i baneprogram nesten håpløst.En revolver (38 kal.) kan til nød brukes i grovprogram på banen,det er ihvertfall god trening for enhåndsskyting i felt(grovklassen).En 32 kal. pistol er selvfølgelig best i grovskyting både på felt og bane. Det finnes vekslesett til GSP`n i 32 kal.Det er ikke vanskelig å finne.Følg med på finn.no.
  10. jonnyske

    Revolver K 14

    Er ute etter en mod 14 med 6 tommers løp for baneskyting.Tenkte jeg skulle ta en tur til HH i Køben for å hente en. Fikk papirer fra klubben idag,og skal til politiet i morra og søke.Henter den fort som f... om den ennå ikke er solgt
  11. Har selv en gsp med juniorløp eller "jenteløp", og løpet er litt lettere.Fungerer meget bra. Løpet koster ca.2500 kr hos Stenvåg.Matchpistolen med beste balanse er kanskje den nye ssp`n til Walther , putter i magasinet fra toppen,men koster mye.
  12. Ja,da blir det kjerka på sønda`n da
×
×
  • Create New...