Jump to content

S&L97

Members
  • Posts

    436
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

S&L97's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/17)

  • Conversation Starter
  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Gratulerer så mye med nydelig rifle. Hadde lett kjøpt den selv hvis jeg ikke hadde hatt en dobbeltrifle i skapet.
  2. Ble litt feil over her.. Lader med N160 og ikke N140 som jeg skrev først. Lader med 45 grs N160. Dette er vel en ladning i øvre delen av skalaen så jeg vil anbefale å sjekke litt i bøker/nett først.
  3. Jeg lader de med N160. I drillingen min går de likt med Oryx 170 grs. Kan sjekke kruttmengde senere i dag.
  4. S&L97

    Lyd i Leica Geovid

    Kan ikke høre noe i min Geovid 10x42..
  5. Jeg brukte et vanlig 8x57 is-sett når jeg ladet kaliberet. Bare å justere litt på høyden på doen.
  6. Så det er din gamle ja. Det var jo artig. Det fulgte med både fabrikkladd Mega og Oryx samt endel S&B på kjøpet i tillegg til endel tomhylser så jeg får prøveskyte litt før jeg begynner å lade. Diesett fulgte også med og jeg har kjøpt en eske med 285 grs Oryx.
  7. Jeg kan ikke mange ord på fransk, så jeg skrev til de på engelsk en gang før jul og har fortsatt ikke fått svar.. Hvis det er noen her som har litt info om børsa så er det meget velkomment Har ikke hatt tid til å prøveskyte den ennå, men den skal etter sigende gå bra med Oryx og Mega.
  8. Det står faktisk også at man gjerne må bruke tommelen lett på topleveren etter at hagla er lukket UTEN bruk av fingre for å forsikre seg om at den er gått helt i lås.
  9. Nå fant jeg ikke manualen til Beretta på nettet, men i Brownings står det at toplever skal "snap" into position uten bruk av fingre. Jeg vet at jeg har lest det samme i manualen til Beretta også for noen år siden.
  10. Arv er fritatt for avgift kun ved arv mellom f.eks foreldre og barn eller besteforeldre og barnebarn.
  11. Nja, bare delvis riktig. Det betales moms kun av fortjenesten på våpenet. Momsen beregnes da av 10K hvis den blir solgt for 26K (da tar jeg ikke hensyn til kikkertsiktet som ikke er med i pakken).
  12. Beverensport har kanskje noe under våpentilbehør.
  13. Pistolbanen er vel fortsatt åpen.
  14. Leverte søknad på spesialrevolver på det nye "samlekontoret" for Østfold (i Råde) på onsdag ettermiddag og ble fortalt at det tok ca 3 uker. For en som ikke har ventet mer enn 1 uke for å få søknaden(e) godkjent i Sarpsborg de siste par årene lød jo ikke dette spesielt bra.. Ikke ville de ta i mot betaling heller, men de skulle sende ut brev med betalingsinfo når søknaden er godkjent. I dag lå det brev i postkassa om godkjent søknad og kontonummer det skal betales til Dette var virkelig en positiv overraskelse..
×
×
  • Create New...