Jump to content

heg

Members
  • Posts

    62
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

heg's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

15

Reputation

  1. heg

    Kniv nr. 10

    Ooops, her hadde ikke jeg vært på en stund Det er hvaltann bak og fremme. Kunne gått å rissa in striper så det vil kunne gå over fra bladet til skaftet men er ikke sånn nå. Skal legge ut noen bilder senere i dag, var dessverre litt vel ivrig på slipemaskinen
  2. heg

    Kniv nr. 10

    Påbegynt en litt utradisjonell bunadskniv.
  3. Påbegynt ny kniv, litt usikker på form så konstruktiv kritikk mottas med takk
  4. heg

    Påbegynt kniv nr. 9

    Er nok veldig mange måter å gjøre dette på. Jeg selv foretrekker å frese ut med dremel for så å gå over til å bruke en skarp kniv med en veldig kort egg og gjerne tykt blad. Til slutt bruker jeg fil. Er en fordel å lage delen man ønsker å felle inn først, da har du en klar ide på hvor stor den skal være. Veit noen bruker «brennepenn» til å brenne vekk og felle inn, er sikkert en smakssak. Gjorde dette på kniv nr. 8, denne som du ser på bildet stikker litt ut, kan være litt stilig.
  5. heg

    Påbegynt kniv nr. 9

    Takk for kommentarer jeg tenkte kanskje å felle inn noe av primærtreet (nøttetre) inn i bakholken, samt at den stikker litt ut, dette kan jo bidra til at jeg får formet den litt «spissere» i bakholken. Takk for tips Hermansen, enig i mye av det du sier. Jeg selv har vanskeligheter med å så hva jeg kunne gjort annerledes- derfor setter jeg stor pris på forslag. skal prøve å gjøre litt endringer på den, slenger ut bilde når jeg har fått klådd litt på den igjen
  6. Ser ut som de fleste av slirene er rette, altså at kniven som har sittet i slira ikke har hatt noen voldsomme kurver. Uten at jeg er noe geni på området så ville jeg tro at man Klarer å lage kniv tilpasset sliren. Men er litt i «bakvendtland» av hva jeg pleier å gjøre hvertfall. eller at det er mulig- det er jeg helt overbevist om at det er, men er nok en litt mer tidkrevende prosess enn det vanligvis ville vært. Sikkert mange her inne som har mer erfaring rundt dette.
  7. heg

    Påbegynt kniv nr. 9

    Takk for det asterix, veldig hyggelig å høre Lurer på om jeg skal felle inn noen bein eller hvaltann biter i ibenholten, kunne vært stilig slire kommer snart-i samme tråd.
  8. heg

    Påbegynt kniv nr. 9

    Takk for det, ja det er mulig. Vinklene som er lagd bidrar nok også for å få ett inntrykk av at knivskaftet er litt kort i forhold til bladet. Mulig det er litt kort også.
  9. Har påbegynt på kniv nr. 9. Tilbakemeldinger mottas med stort takk
  10. http://egun.de/market/item.php?id=6579705
  11. Blaser r93 kom også i sin tid med takedown stokk (noe i likhet med sauer 202). Får du tak i en tacedown modell og en GRS eller KKC så vil du kunne klare å bygge en. Men den modellen er nok svært vanskelig å få tak i og den kom ofte i mer kostbare versjoner. Da blir spørsmålet hvor mye du ønsker det, for kostbart blir det sannsynlighvis. Hadde heller prøvd å komme i kontakt med noen som kan bygge en stokk til deg, sånn som du ønsker. Basert på den vanlige låskassesystemet. Men alt kommer an på hvor mye en ønsker å legge i det. Legger ved ett bilde av en takedown for moro skyld.
  12. heg

    Kniv nr. 8

    Tusen takk for tilbakemeldingene!
  13. heg

    Kniv nr. 8

    Ferdig farget slire. Første hull i slira røyk ved sying så sømmen ble dessverre skeiv.
  14. heg

    Kniv nr. 8

    Takk for det Gaston
×
×
  • Create New...