Jump to content

Marvil

Members
  • Posts

    188
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Marvil's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

  • Reacting Well Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter

Recent Badges

3

Reputation

  1. Fant ut at Khales også leverer turrets som går riktige veien. Kanskje prøve en slik?
  2. Har 4stk Schmidt&Bender 5-25x PM2 1 med P4 1 med P4f 2 med MSR Montert på MR308, 308w, 260rem og 300wm. Alle langholdsrifler. Ja blitt vant til å vri tårnene denne veien, og norske forsvaret bruker også CW for oss som har prøvd oss der. Zeiss bruker også CW, men å komme med at kikkerter med rattene riktig vei ikke er gode, er kanskje litt veldig forenklet. Uansett var ikke spørsmålet meninger om retninger, men hvilke fler kikkerter som man kan få CW tårn til… tenkte noe billigere og mindre voldsomt på salongen.
  3. Men om man legger til ett parameter til: hvilke kikkerter er gode med paralakse og CW-tårn…. Mange av de asiatiske kikkertene har bare CCW….
  4. Tikka T1x i KRG X-ray, fordi jeg vil og den er bygd lik Tikka T3 i 260rem til allround. Topper stort sett med en PM2, og gøy prøve seg på lange hold… guttetælpen er modell med en litt mindre kikkert for dagen..
  5. Ser Ammoniumnitrat har fått restriksjoner på vektprosent på maks 16% Nitrogen, noen som vet om det påvirker resultatet?
  6. Kan sette opp tvungen magasinskifte, så er man på likefot...
  7. Skjønner ikke helt denne forgudingen til ladeboka..? Etter å ha hjemmeladet siden -91, begynte forøvrig på en brukt Lee 1000 som fremdeles den dag i dag gir meg 45acp. Har nå 9stk av dem. Aldri vært ett feilslag, brukt bare på pistol/revolver-ammo. Har forøvrig en Forster coax til rifleammo. Ja også seff noe blått og en F-Arsenal på benken. Etter alt dette maset om den boka, tenkte jeg kanskje at den var som en bibel å regne. Kan ikke si den tilførte noe som helst, og iallfall ikke idag hvor google er en armlengde unna. Det var oppskrytte greier og begynner å lure på om de som hyler til med den boka har noe økonomisk profitt for å få solgt?
  8. Har montert en Vektor large muzzle break på 300wm'en min, men etter å ha investert i denne http://vertebrae.no/vertebrae-muzzle-brake-30.html?SID=7ti0ntrqol61hpng6k2j2j6q35 til 308'n, Vurderer jeg å sette vertebrae sin på 300 og vektor sin på 308'n, da vertebrae sin er større. Problemet er at jeg satte til settskruene så mye på vektoren, og ikke var smart nok til å bruke bly, så gjengene ble ødelagt. Er det verdt bryet å bytte over, eller er de likegode? Noen som har sammenliknet?
  9. Ja om jeg hadde brukt 190gr så hadde jeg vært enig, men jeg har oppgitt og bruker 220gr...
  10. Da fant jeg feilkilden. Avstandsmåleren min var unøyaktig og viste nesten hundre meter feil. Fikk inn ekspertisehjelp på avstandsmåling og Strelok'en funket som bare det! Faktisk så var den rett på til maksavstanden jeg klarer her på 670m! Men må kanskje revurdere ladningene mine, da de fleste trykksignalene er observert...
  11. Ikke prøvd på rifle, men på pistol har det gått helt fint å bruke hetter omigjen. Aldri opplevd klikk.
  12. Loven sier ganske så klart at søknader skal behandles fortløpende og ikke over en måned. Om det drar lenger tid er de pålagt å gi ett foreløpig svar, noe som tar like langt tid som å fullbehandle. Ref: paragraf 11a...
  13. Var ikke klar over dette inbrekkinggreiene, så dro på med hundre skudd og dertil mirage utimille. Artig trening å skyte i flimmer. Nå har T3'n i 308 gått 2-2500 skudd og samler fremdeles klistrelappen på 100m, og klinger i gongen på 500m har vel pusset 3-4ganger underveis. Jaggu godt jeg ikke har visst bedre, for da hadde antagelig ikke rifla gått så godt. Dessuten var det i en tidligere tråd om samme emne påstått at pipa blir nullstilt ved salg, så behandlingen min har ingenting å si for neste eier. Forøvrig har jeg pusset mellom vært skudd på siste bygg jeg har tenkt å bruke utover 1000m, men tror det har lite for seg.
  14. Bruker BC fra nettsiden:http://www.nosler.com/custom-competition-bullet/ Ville vært rart om de skrøt bc feil vei? Forøvrig oppgitt til 0.690. Er satt opp med to chronografer, fordi jeg syntes den nye til Caldwell var litt snasen med logging på ipad med ledning og en ganske god app. Dessverre virker den ikke på iPhone6 da... Og ønsket å sjekke nøyaktigheten på denne og den gamle chronoen. Hastigheten ble målt på 10skudd og hadde ytterpunkter på 880-890, men med ett snitt på 887m/s. Begge var relativt enige..
×
×
  • Create New...