Jump to content

morten rev

Members
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

morten rev's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Takker for innspill. I lade boken nr 6 står 48grn som makslading. Ekke 49,5 ganske freskt da? På hjemmesiden til nosler er 46,5 max. Derfor startet jeg der. Soter litt på hylsehals, så tenkte jeg skulle optimalisere.
  2. Patron lengde er 76mm står det i ladeboka. Hvor mye bør jeg gå ned?
  3. Ladet 5 prøve skudd med nosler ballistic tip 120 gn til 6 5x55 med 46,6 med n160. Col er 76 mm. Alle sotet hylsehalsen men samlet bra. Hva kan jeg gjøre for å at det ikke skal sote? Å noen som bruker en annen oppskrift? Har n140 n150 og n160
  4. Noen som har laget justerbar kinnkolbe selv på syntstokken. Hva eventuelt bruker man til å skjære med?
  5. Noen som har 22-250 løp kappet ned mot 50 cm?
  6. Ser vortex har ett rødpunktsikte som er rimelige likt på utseende som aimpoint micro. Til en mye rimeligere pris. Prisen sier vel sikkert sitt om kvaliteten kontra aimpoint. Er det noen som har noen erfaringer med vortexen? Har en varipoint 1,5-6x42 på drillingen i dag men ønsker å få den litt lettere! Har hatt aimpoint micro før å vet at den bra men funger vortexen til under halve prisen?
  7. fersk på lading her. når man veier krutt må man da legge til vekta på kruttskåla? har kjøpt ett rcbs sett å har den manuelle vekta forleløpig
  8. da har jeg vært på landrø å bestillt brun grs stokk til 3006`n
  9. stokken veier ca 1,1kg. den er ikke stor å klumpete i det hele tatt. på bilder så syntes jeg den ser større ut enn den er. har den på min tikka t3 222rem som blir brukt til rev å bever. har også en lik t3 i 3006 å den blir nok spanderet på en ny stokk den å. så god syntes jeg den faktisk var. har stått å tørrsiktet litt ut av vindu å tror faktisk det skal bli mye lettere å skyte stående. perfekt kinnkontakt til bollekinna mine:) mye justering å gå på. prisen på min blei 5600 hos winge våpen. men det er links for høyreskyttere blir det rett under 5000 tror jeg.
  10. da er revebørsa klar for årets jakt med ny kkc stokk. en tikka t3 222rem fjorårets jakt ga 10 stk å årets mål er 15. skal ta med meg sommer jakta for førstegang har lokalisert ett par hi i løpet av beverjakta å håper det kan være valper på gang. en måned igjen.. gleder meg stort:)
  11. da er stokken montert. veldig greit å enkelt. blir spennende å prøve den, føles veldig god i henda ihvertfall. knall kinnstøtte. å utseende liker jeg bedre å bedre hver gang jeg ser på den.
  12. enkelt å greit:) har du erfaring med det kaliberet?
  13. skal ha ny rifle. bruksområde er: bever,rev,rådyr med mulighet for storvilt kanskje. kriterier er: under ti tusen kr(uten optikk selvsagt) utvalg av fabrikk ammo. løpslengde på max 47 cm uten å drepe hastigheten, å lage verdens største flammekaster! links. uttagbart magasin. demper. er det 308 win jeg ser etter?
  14. har tittet på begge stokkene.. syntes vel ingen av dem er spesielt pene men det blei kkc, for den har jeg hold i hånda å regner med at den stabeliserer en ellers så lett t3 lite greit. har stor demper å litt høy kikkert mont så orginalstokken gir null kinnstøtt. passer dårlig det når jeg foretrekker å skyte beveren i hodet med det lille kaliberet.
  15. tror kkc stokken klarer mine krev lett. børsa blir brukt til bever å rev å noe på banen. den satt godt i mine hender å falt i smak. det er det viktigste
×
×
  • Create New...