Jump to content

1983

Members
  • Posts

    4,227
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

1983 last won the day on December 28 2023

1983 had the most liked content!

About 1983

  • Birthday 07/04/1983

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

1983's Achievements

Master

Master (14/17)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • 10 years in
  • Very Popular Rare
  • First Post

Recent Badges

468

Reputation

  1. Skal sitere en børsmaker: Hvis ikke emnet holder mål vil ikke oppspenning rette på det, men dårlig oppspenning kan garantert ødelegge et godt emne. 6.5mm pipene fra europa er vel utrolige dårlige når det kommer til specs, men de skyter jo godt med typiske matchkuler. (Lapua Scenar, Sierra MK, Nosler CC etc) Jeg tror også at om kvaliteten og dimensjonene til det de skal være, så er det meste løst. Jeg har for få kvalitetsløp på samvittigheten til å dra en konklusjon, men jeg har sett homogene kuler gå dårlig i ganske så mange 200STR løp...
  2. Man klarer å få til det meste. Du skal være sterk i klypa for å dra over gjengene med det lille rattet på g-busk. Nå har det jo vært en del diopter i sving over en del år, så at noen har skjært seg eller skader på andre måter har nok skjedd. Jeg tror fortsatt ikke at det er stor fare for å rive gjenger ved å bunne en skrue. og skjæringen har jo skjedd nå skruen er nesten ute.
  3. Jepp, men det skal ikke være noen grunn til skjæring
  4. Vil tro skjæringa kommer av fremmedlegemer. Ville heller ikke brukt all verden av varme på disse delene, hvertfall ikke om den skal være nøyaktig senere.
  5. Hvor ofte renser du optikk? jeg kjøpte ett sett fra zeiss og ett sett fra Swarovski for mange år siden, enda masse igjen! Nå gnikker jeg minst mulig på linsene da, mulig for sjeldent?
  6. Vel min erfaring tilsier det, at en homogen kule kan gå dårlig i mange løp og nesten som magi bare virker det i et annet løp
  7. Jeg skyter ikke magnum, men 120gr Sako Blade forlater munningen 896m/s Har tidligere skutt 120gr Barnes TTSX i ca 900m/s uten å oppleve at samlingene åpner seg
  8. Jeg opplever ikke det samme, med Sako blade. Jeg skyter Lapua Scenar og Sako blade om hverandre i to forskjellige løp uten problemer.
  9. 1983

    Rifle for elg.

    Jeg har en x-bolt, men i mindre kaliber og derav en mindre låsekasse. Til std kaliber hadde jeg valgt T3 foran x-bolt. Begge har gode avtrekk, jeg liker montasjeløsningen til T3 bedre, vil si boltgangen er bedre på T3, magasinene er kanskje bedre de også?Og skal du en gang oppgradere noe, så er T3 å foretrekke der også.
  10. 1983

    Rifle for elg.

    T3 i 30-06 med en brukt Swarovski 1,5-6x42 må vel være veldig godt egnet
  11. På en G-busk skal ikke skruen sitte fast om den er skrudd så langt ut, skal jo bare være å trekke den ut.
  12. Min lille erfaring er at løpet betyr noe, kanskje mest. Har ikke testet homogene matchkuler i så veldig mange piper (6 forskjellige) , men de har gått dårlig i tyske piper, (nesten) ok i ei tysk. Bra i ei dansk pipe og veldig godt i ei amerikansk pipe. Fellesnevneren for alle disse pipene er at de har gått fra godt til veldig godt med Lapua Scenar og Sierra MK. En annen fellesnevner er at noen av disse pipene har gått godt, eller som forventet med homogene jaktkuler som Barnes TTSX og Sako Blade. Har ikke testet jaktkulene i alle pipene. Alt dette er skutt i 6.5x55 Har også skutt en del Sonic kuler i 9.3x62 og de har gått veldig godt der.
  13. Enig med siste taler, en Beretta 686 er aldri feil. De ligger ute til rundt 15000,- av og til, bare å ha litt tålmodighet, så dukker det opp ei til riktig pris. Har du tenkt å skyte litt er det kaliber 12 du skal ha. Det du sparer på på kjøpe en kal 20 bruker du fort opp når du skal kjøpe ammo.
  14. Og ikke minst evnen til å se at det faktisk er du som drar ut skuddet og er skyld i flua som åpnet gruppa.. Uforklarlige fluer er gjerne ikke forårsaket av sjåføren...
  15. Det er også min erfaring med RDF Nå kan jo testing være ganske så god avtrekkstrening...
×
×
  • Create New...