Jump to content

Redfox

Members
  • Posts

    599
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Redfox's Achievements

Proficient

Proficient (10/17)

  • Dedicated Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rare

Recent Badges

4

Reputation

  1. Jeg har fått et sluttstykke til en sauer str der hevarmen er brekt av. Går det an å reparere den?
  2. Prøver å få tak i Durano for å kjøpe sprøyteutstyr og ceracoat. Ifg. en nettside er det fortsatt åpningstider. Men dem svarer ikke. Er det noen som vet om dem har sluttet?
  3. Redfox

    Sauer 200 MAX

    Jeg har prøvd å finne info om Sauer 200 MAX. Det eneste jeg har funnet er på Facebook-siden til Landrø. Annonsert som nyhet i februar 2020 og at den var ventet til Norge i begynnelsen av juni samme år. Ble den innstilt ettersom fabrikken som produserte Sauer STR ble nedlagt?
  4. Jeg regner med at siden 202'en gikk ut av produksjon i 2015. Og det ikke var låskasser på lager så ventet dem ut garantitiden (5 år) og litt pga treghet i salg til bruker. For så å produsere nye låskasser når garanti sakene er samlet. Bly, jeg vet ikke om våpennr. viser til når den er produsert. Hvordan ser jeg det?
  5. Sist mandag 13. Juni kom det en ny highland aluminium låskasse i posten. Etter 3 år og 8,5 måneder. Den sprakk 27. September 2018.
  6. Å, den klokka hadde jeg ikke fått med meg. 120 minutt igjen. Får bare vente da.
  7. Er på utkikk etter en Sauer 202 Highland/Outback i links. Landrø har ikke. Er det noen som vet av noe brukt i Norge evt. utlandet. Gjerne ny.
  8. Ringte Landrø. Dem ba meg sende låskasse til dem for vurdering. Legger ved et par bilder. Sprekken er 5cm lang og ses til høyre for skruhullene.
  9. Skal ringe Landrø i morn. Da jeg oppdaget sprekken var det bare å rusle 4km til bilen kjøre hjem og flytte allt over på stålkassa jeg har hatt siden 1995. På banesauern kjører jeg momentet på 8nm, selv om det står 10nm i instruksjonsboka som fulgte med våpenet.
  10. Det ble en svært dårlig dag i går. Oppdaget en sprekk i løpsinnfestingen i låskassa på min favorittrifle en Sauer 202 Highland. Har hvert nøye med å sette momentet til 7nm ifg. instruksjonsbok. Går det an å reparere den eller er skroting eneste alternativ?
  11. Ettersom man ikke får kjøpt nye 338 RUM hylser, har jeg kjøpt engangsskutte forniklede føderal hylser. For å kunne bruke dem flest mulig ganger skal jeg gløde dem. Bør man endre noe på glødetiden, lengere/kortere tid?
  12. Tviler på at en klasse 5 skytter vil skyte i jegerklassen ettersom det ikke skytes finale. Jegerklassen er kun en treningsklasse og får ikke delta på FM, NNM og LS. Jegerklassen blir som noen nevnte over en inntekt klasse.
  13. Redfox

    Sauer 200 jaktrifle

    Løp og magasin passer mellom 200 og 202. Om man bytter om på sluttstykket fungerer det fint, bortsett fra at dem har mindre forskjeller på sikringa. Men det fikser en børsemaker lett.
×
×
  • Create New...