Jump to content

Perpålsa

Members
  • Posts

    354
  • Joined

  • Last visited

About Perpålsa

  • Birthday 10/23/1990

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Perpålsa's Achievements

Proficient

Proficient (10/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Er aktuelt for meg med jakt i Havradalen øst/vest også. Hardangervidda 269 a/b. Tanker om dette terrenget?
  2. Har fått jakt hos Halne sameige på HV. Det blir å jakte fra ca 1.9 og utover, så lenge jeg ønsker. Hvordan er sjansene for at det er dyr innom området ila. september? Erfaringer fra området?
  3. Prøv å få bildene til å funke a. Nysgjerrig! Holder dette anslagsenergikravet til rådyrjakt?
  4. Opprinnelig et spm. om montering i Tikka T3, men jeg fikk godt svar i innlegget under. Behøvdes bare litt mild makt for å få stålet på plass i stokken. Kjennes kjempebra!
  5. Finner du kikkerten på Xxls hjemmeside via et Google-søk, eller ved et søk på Xxls hjemmeside? Jeg har opplevd før at produkter Xxl ikke fører lenger fortsatt er mulig å finne via Google, men ikke direkte på siden til Xxl.
  6. Hei! Jeg leser noen tråder om utskifting av stokk på Sako 75 her på forumet, men finner ikke helt det jeg er ute etter. Jeg har en 75 hunter jeg ønsker synt-stokk på, og har i grunn aller mest lyst på en original Finnlight-stokk. Er det noen her som vet hvor jeg kan få tak i en slik? Alternativt har jeg sett på HT-stokker, men hvem forhandler disse? Jeg har ikke oversikt over modeller av HT-stokker, men det jeg ønsker er en svart stokk, med typisk jaktstokkprofil.. Hva må jeg regne med å betale for HT-stokk og klargjøring for Sakokassa? EDIT: Må passe 9,3x62-kasse
  7. Er det noen som klarer å finne ut hvor langt det er fra pipemunningen, til fremkant av fremre reimfeste på denne?
  8. Jeg har en splitter ny HK P30l, hvor tomhylsa nesten hver eneste gang kiler seg i utkasteråpningen når jeg skyter. Har dere noen tanker om dette? Jeg er vant med vedlikehold og feilsøking på lange våpen, men på pistolen er jeg mer usikker..
  9. Nordmenn har en tendens til ikke å forstå i hvilken klasse Heym er, slik at du nesten må legge deg på Tikka T3-nivå i pris for å få solgt herligheten.. Som skrevet over: Behold de! Grattis med flotte våpen:)
  10. Forelegg, ikke den forenklede varianten, kvalifiserer vanligvis til to-fem år hvor våpensøknader blir avslått. Er saken din så uskyldig som den fremstilles, vil jeg tro det er to år i dette tilfellet. Det er forøvrig vanskeligere å få innvilget første søknad, enn å få beholde våpen en allerede har ervervet. Snakk med lokalt politi v/forvaltningen. Lykke til
  11. @ctm-4---> Hvor i Ringebufjellet har du funnet dyr? Faren min har kort på fritt dyr, men har sett svært lite dyr hittil i jakta
  12. Gratulerer så mye med første felte vilt! Også storvilt da!
×
×
  • Create New...