Jump to content

Trollskog

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Trollskog's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. OFT da dette ikke gjelder gmx men fart med v140.Får nok moralpreken og vell så det men dette er i mine 2 308w.Lapua og rem hylser cronografert til 910 og 930 ms med 61 0g 65 cm pipe.61 pipa har gått noen tusen skudd med denne ladninga i varme og kulde uten merkbare eller synlige overtrykks tegn som løse hetter og slikt.49 grs v 140 cci 200 og hardt komprimert col 72mm.Anbefales ikke til noen!!!Rifla mi gir den beste pressisjonen med denne ladninga i 61 pipa.I 65 pipa slenger de alle veier.Nosler 150 grs bt.
  2. Jeg har brukt sierra game king 55grs i flere år med bra resultat.
  3. Gjør det samme som til 308.Bruk helst pistolkrutt men det har du jo ikke.Vi kan få til noe med n 110 krutt AE.God Jul til dere
  4. Det samme skjedde for meg i dag.Bruker syning og samme oppsett som deg.Slaget hadde truffet litt over øynene og den var langt fra dau.Fella hadde sklidd rundt stokken og hang opp ned med måren sprellende etter hode.Ett fælt syn måtte legge fella på bakken og slå en stokk over nakken på den Største måren jeg har fått 1,9 kg hann.
  5. Har 243ai og er kjempefornøyd.For meg varer hylsene veldig lenge.Hylsene strekker seg minimalt
  6. Fulmens greenbore i ett lite fat fungerte for meg.Legg kulene oppi til det blir blått og skyll med vann.Tørk over kulene med en fille.
  7. Lapua hylser er noe av det beste du kan få.Jeg har brukt lapua i flere år uten problemer.Behandler du hylsene rett,så varer de like lenge som norma,hvis ikke lenger.Hva som er årsaken til hylsehalsen din vet jeg ikke,men tipper instilling av sizeren kan være feil.Dette er ikke vanlig for lapua hylser.
  8. Ville valgt 8x42 da jeg synest den er bedre i skumring enn 10x.Jeg har begge Nikon kikkertene.
×
×
  • Create New...