Jump to content

DPMSAR10

Members
  • Posts

    73
  • Joined

  • Last visited

DPMSAR10's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. Er det noen som har et våpen futteral/ koffert ol som passer til Bolthorn stokken? I forhold til plass i bil så bør den ikke være lengere en ca 130 cm utvendig. Har en Tikka T3 i bestilling med denne stokken.
  2. Da var det pån igjen. Jeg har kjøpt en docter sight, med tanke på ar 15. Så slår tankene igjen inn på et mauser bygg. Noe jeg nok en gang har tenkt på i mange år da jeg har en hv mauser med bra låsekasse i nesten ubrukt stand. Denne er kjøpt som en manuell rifle til dynamisk. Tanken er å fortsatt kunne bruke denne til det, i tillegg som en jakt rifle. Oppsettet blir som følger: Det monteres en liten picatinny/weawer skinne i fronten på kassa.Da så langt frem at det fortsatt kan møtes med klips, skinna må også få så langt frem at dotter sight kan sitte på uten å være i veien for lading. Tenker også på muligheter til seinere å koste på løp i 308 eller 9,3( med tanke på bjørnen jakt), en kkc stokk, nytt avtrekk og kanskje et skyter gravs magasin. Spørsmålene er: -Er docter sight 3 holdbar i kaliber som 30-06 og kanskje i 9,3x62? -Hva tror kammer folket om en slik rigg? Dette er ikke tenkt som noen presisjons rigg, men en rifle som kan brukes til jakt på kortere hold.
  3. På møtet som dynamisk gruppe i ESS hadde i høst fikk vi høre av leder i ESS at den nye politimannen som har ansvar for skytebaner i området hadde sagt at dynamisk skyting ikke var tillat på denne banen. Det er ikke i strid med våpen loven, forskriften eller bane instruks å drive med denne typen skyting her. Da går det med all sannsynlighet på vedkommendes personlige meninger. Så lenge vi ikke gjør noe som bryter med lover/forskrifter og gjeldene bane instruks så ser jeg ingen grunn til at vi ikke kan skyte dynamisk her. I vertfall så lenge det ikke er til hinder for andre skyttere. (Når jeg skyter med våpen med komp så tar jeg hensyn til andre skyttere, det vet jeg også andre har gjort her.)
  4. Jeg har brukt boksa en del ganger på hjortejakt i høst. Dette er en lett og luftig bukse å gå med. Det er bra med lommer og lufte åpninger. Synes vanlige jaktbukser med for blir for varme til hjortejakten da det er en del krevende gåing i bratt og krevende terreng. Jeg kan for min del anbefale denne vis du er ute etter en lett/ tynn bukse som fortsatt er vanntett. Minuset er at den fikk fort et lite hull etter en glo, og av den bare skal vaskes på 30 grader. ( Atar at den kanskje ikke er så lett å få helt rein da). Har ikke prøvd jakken, men blir kanskje å vurdere denne til neste år.
  5. Er det fortsatt mulig å bruke kick stopp etter å ha montert justerbar kolbe kam?
  6. Er det noen som har ladedata på TTSX 130 grn i 30-06? Har Vithavuori krutt ( N 140 og N 150)
  7. Jeg har da klart å miste bolten til min Harris tofot. Altså den som strammes for å feste tofoten til reimfestet. Er det noen andre som har gjort dette og vet hvor det går an å få ta i en ny?
  8. Er det noen som har erfaring med Bearskin multifeste? http://www.bearskin.no/produkt/bearproo ... -r8-og-r93 Eller fins det andre smarte måter å få på en picatinny skinne foran eller under for feste av lykt?
  9. Jeg har et lignende løp i min Benelli Super Nova. Riktig nok orginalt men det også 18" ( 47 cm ) og åpne sikter. Og full cylinder Jeg har ikke brukt det så mye på jakt men, med firer hevyshot så har jeg et skuddbilde som dekker det meste ut til 35 meter.Hagla er i vertfall kort og fin, så om du ikke skyter på avstander over ca 30 /35 meter så kan jeg trygt anbefale et slik løp.
  10. Er det noen som har montert to fot på en profesional success? Vil adapteren fra vektor tilversa pod passe?
  11. Er det noen som har erfaring med blaser sin kickstop? Er det verdt pengene i forhold til en lyddemper?
  12. Jeg har et AA sett som jeg kjøpte hos Børselars for noen år siden. Det fungerer problemfritt med CCI mini mag, med div annen ammunisjon så er det lett å få mate feil eller utkaster feil. Har skutt ca 1000 skudd med det nå. Presisjons messig så holder ca en snus boks på 25 meter. Men det er moro å skyte med og billig mengde trening.
  13. Er det noen som har prøvd montasjen fra innomount?
  14. Vurderer å skifte ut div deler, forskjefte, pistolgrep og kanskje kolbe på min Arsenal SAR. Er det noen som har erfaring hva som passer? Hva passer ikke i det hele tatt? Og hva kan brukes med litt tilpassing?
×
×
  • Create New...