Jump to content

Fjellvang

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

About Fjellvang

  • Birthday 10/28/1984

Fjellvang's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Får ikke til å legge opp bilder via Tapatalk [uNAMUSED FACE] Har doble avtrekkere på min, ellerst så den lik ut [WINKING FACE] Er stemplet inn KG1510, er det trykktest tallet da? Sent from my iPhone using Tapatalk
  2. Nettopp kjøpt en slik brukt med doble avtrekkere. Noen som har noe info om denne haglen? Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. Hvor er det rimeligst å kjøpe Resound jegerpropper? Vurderer å gå til innkjøp FØR hørselen blir dårlig
  4. Nettopp sett litt på denne selv, noen som har testet den?
  5. Finner ikke 455 Varmint hos Winge Våpen? Hvor finner jeg billigste 455? Tror det blir Savagen jeg har linket til med tanke på prisen, men er innstillt på at jeg etterhvert muligens blir å angre på at jeg ikke kjøpte 455..mest med tanke på at det går å bytte løp,.,.
  6. Hva er forskjellen på denne og Savagen jeg hadde linket til? Har tenkt litt på CZ 455, men det blir jo ett mye dyrere våpen med kikkert og lyddemper.. ..men er jo helt klart en fordel at det går å bytte løp på denne..
  7. Skal kjøpe meg salongrifle og lurer på hvilken jeg burde kjøpe. Har funnet 2 kandidater: http://weewoostorage.com/katalog2011/ Side 15, Savage Mark II F med dyreste pakken kikkert og lyddemper. eller http://www.norma.as/norma-katalog-2011/ Side 18, Marlin 925RTB med kikkert og lyddemper Hvilken burde jeg velge? Forslag på andre rimelige salongrifle pakker?
  8. angående rødpunktsikte.. lønner det seg å kjøpe di som koster 2-3000,- eller kan man kjøpe seg ett rimeligere fra utlandet? Prikken står jo i midten i alle fall, så kan ikke skjønne hvorfor noen er så billige, mens andre er sinnsykt dyre ..eneste kan vel muligens være levetiden på dem, men har vurderte å kjøpe bare for å se om det er noe å bruke..
  9. Heisann! Har sittet å sett på diverse Rifle pakker, men klarer ikke å bestemme meg for hvilken jeg burde satse på. Har 3 forskjellige som har fanget interessen min: *Savage Edge fra Jaktdepotet 6.495,- *Howa 1500 Hogue fra Jaktdepotet 9.990,- link til disse 2 pakkene: http://weewoostorage.com/katalog2011/" target="_blank *Marlin XS7 som jeg har sett flere som selger rundt 9.000,- Alle pakkene er med kikkert og lyddemper. Har tenkt på 308 da jeg har mulighet å få tak i Nato ammunisjon.. Noen andre pakker i ca samme pris klasse jeg burde se nærmere på?
  10. Noen som vet om norske sider som selger Knoxx NRS Stock til Rem 870? Har som nevnt tidligere sett på kortere løp til hagla, må jeg søke om jeg skal ha 18" løp?
  11. Heisann! Har etter flere søk på google kommet tilbake til kammeret.no, og fant derfor ut at det var best å registrere seg her Lurer på hvordan det er å bestille deler til haglen min (Rem 870 SM) fra utlandet? Har sittet å sett på en Knoxx Stock fra BlackHawk, men er usikker på om jeg får den gjennom tollen? Har også sett på kortere løp fra Midway, men finner ingen 18"-20" med 89 kammer.. Tips til hvilket man burde kjøpe, med riller og hvilket sikte?
×
×
  • Create New...