Jump to content

Propell

Members
  • Posts

    461
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Propell's Achievements

Proficient

Proficient (10/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. 30% rabatt på alle avtrekk hos http://www.brownells.no
  2. Propell

    HK impotør

    Beklager Hassel, jeg vet om ditt lille handikapp og jeg skal ikke harseler for mye den. Men jeg synes denne ble veldig bra! Klarer ikke slutte å le
  3. Nå finnes det en dullion forskjellige sikter, men store og små okularer. Så det har en del å si for valg av montasje. Eller så får du gå for en 40 moa skinne. Legg gjerne ut et bilde av den!!!
  4. Det er lite hensiktsmessig å skyte 308w hvis det er DFS skytter hun skal bli, der er det 6,5x55 som gjelder. Hvis børsa er fra dødsbo, er det kun Prinsesse Märtha som kan finne ut hvor mange skudd børsa har gått. Så var det om du kan stole på svaret hun kommer med... Start på null er mitt råd, kjøp et flunkende nytt 6,5 løp. Så har du full kontroll. 308 pipa kan evt selges.
  5. Var ikke veldig vanskelig å finne... http://www.zeiss.com/sports-optics/en_us/hunting/riflescopes/conquest-riflescopes/conquest-hd5-riflescopes.html
  6. Hadde jeg vært deg ville jeg ha beinflydd til Moss og kjøpt denne: http://m.finn.no/bap/webstore/ad.html?finnkode=85672570
  7. For å få til en "samling" må det skytes minimum 2 skudd. Og hvis du konsekvent setter to skudd innenfor 1 sek (+- 0.1) på 10 cm på en avstand av 50 meter er du garantert en av de raskeste skytterne i Norge, om ikke den raskeste.
  8. Et lite tips, prøv å løse dette UTEN advokat. Å engasjere advokat bør være siste utvei. Opprett kontakt med politiet, og se om dere finner en løsning sammen. I Norge er det gjengs å tro at det å engasjere advokat løser ALT. Det er noe inne i svarte fa..s dyrt å engasjere advokat, og fører dessverre ofte ikke til noe som helst.
  9. Du bør sjekke ut meopta 1-6x24 meostar r2 med K-dot2 retikkel. Koster 12 lapper ny. Lysløsningen i Trijocon er rett og slett dustete.
  10. Dessverre har jeg ingen trøstende ord til deg. Har samme avtrekket sjøl, og det var rett og slett et hælv... å justere. Jeg har justert mange andre typer avtrekk, lett som bare det. Men her sleit jeg. Fikk det bra til slutt, uten at jeg helt vet hvordan. Jeg ringte de som jeg kjøpte det av i Norge, de kunne ikke tilføre noe som helst.
  11. Tviler på at det er særlig mange nye linser som blir limt med Canada Balsam, var mer vanlig i gamledager. Kompositt lim er vanlig i dag. Men ved reparasjon av linser som det har vært brukt Canada Balsam på fra før, bruker man gjerne dette igjen. Forutsatt at linsene er fri for skader.
  12. Jeg tenker ikke på enkelte motorsykler, men det å kjøre motorsykkel i det store og det hele. Man er jo klin kokos når man velger å utsette seg for en slik fare. Men denne tråden bringer ikke noe nytt på banen, det er den samme gjengen som skriver (meg inkludert). Så da tar jeg heller en tur på banen med min R93, tror jaggu jeg tar min motorsykkel dit (denne sykkelen er fra 1982, og det finnes mange tryggere sykler på markedet). Fallskjermhopping har jeg slutta med, men det gikk bra over 700 ganger. Har ikke solgt skjermen enda, men så lenge jeg har en R93 trenger jeg egentlig ikke skjermen lengre, får samme adrenalinkicket av å skyte med R93. God helg, folkens!
  13. Neida, ordet "forbud" er ikke brukt i tråden enda.
  14. Hvor mange motorsykler finnes det i Norge? Og det finnes vel veldig mange tryggere måter å ta seg fra A til B på? Mine innlegg er ikke et angrep på enkeltpersoner, men et angrep på hylinga etter forbud. Skal man forby ting som er farlige for oss, der det finnes tryggere alternativer, da blir det mange forbud!
  15. Men folk må vel fortsatt få lov til å ta valgene sine sjøl! Jeg vil anta at de fleste som kjøper en R93 vet hva som kan skje. Så la de velge. Bare fordi en ting ikke oppfører seg slik som du mener, er vel ikke ensbetydende med forbud?
×
×
  • Create New...