Jump to content

blackhawk

Members
  • Posts

    363
  • Joined

  • Last visited

About blackhawk

  • Birthday 02/19/1966

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

blackhawk's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. blackhawk

    Blaser R93

    ikke noe diskusjonstema jeg la ut, sjekk selv om man absolutt er anti Blaser da det ligger my info rundt omkring. Blaser er vel diskutert vel mye her på forumet så der kan man lese. Jeg synes de er flotte våpen og de hendelser som har vært var ikke med fabrikkammo (les litt rundt på nett). jeg ville bare ytre mine følelser rundt Blaser og ikke skape videre diskusjon som ender i tull og synsing basert på følelser.
  2. blackhawk

    Blaser R93

    har vært sagt mye rart om r93, men statistisk er det mindre ulykker der enn med andre merker som tikka, Remington osv. Har kjøpt en r8 men vil gjerne kjøpe en r93 i kal 223 da dette var en smekker og god rifle. Tror ikke noen har angret på bekjentskapene med r93 da det er et lett og meget flott våpen. Synd de er ute av produksjon nå. Så har noen en r93 i kal 223 til salgs så er jeg klar til å kjøpe en
  3. har snakket med politiet og det er pr nå mange rapporter inne i saken, personen er tatt men var ikke noe hyggelig å bli forsøkt lurt. Men er gammel rev i markedet så jeg søkte opp firmaet som skulle ha denne " børsemakeren"( fikk aldri kontakt med firmaet som er reg og litt kjent), heller ikke registrert i bransjeregisteret som børsemaker. ville bare gi et OBS selv om de fleste våpeneiere er like striks ved salg som meg og følger reglene til punkt og prikke.
  4. hadde annonse på finn.no en tydelig annonse rundt papirer og regplikt, men firma kjøper jo sjelden brukte våpen da de får de til samme pris ny
  5. For en tid tilbake ble jeg forsøkt svindlet av en som utga seg for å være børsemaker i et firma på Vestlandet, han ville kjøpe våpen og oppga bedriftens navn men adressen stemte ikke. Forsøkte å kontakte aktuelt firma for verifisering men fikk aldri kontakt og derfor ble det aldri noe av "handelen". Er der andre som har vært borti dette( venner og bekjente) så ta kontakt med politiet da dette er temmelig grovt og noen kan gå på slikt i et uomtenksomt øyeblikk. Tenkte dette var rette forum for å gi et obs selv om vi våpeneiere er temmelig flinke med å avkreve riktige papirer. Dette er ikke ment som diskusjonstema, kun info.
  6. Det er mange gode innlegg her, og mange som må moderere seg litt. Vi er vel ikke EU medlem og derfor skal vel vår suverenitet styre valg og lovverk? vi sa da etterettelig nei til EU 2 ganger......og her sitter vi som det eneste landet med full integrering i EU uten stemmerett. Føler denne debatten er skremmende da vi ikke er EU men våre politikere har ført folket inn i dette mot deres vilje. Veldig godt å se engasjement for dette med våpen, men blir mye som ikke er så godt å lese når følelsene tar overhånd, men takk for at noen engasjerer seg politisk og vil oss velgere og våpeneiere vel Ønsker en god helg og legger ikke inn innlegg for diskusjonen men støtte til de som er engasjert i saken.
  7. kan ta avtrekk med sluttstykke i halvstilling, pumpe/halvauto kan ta avtrekk med sluttstykke litt tilbakeført Da glir slaghammeren fremover med sluttstykket .
  8. de nye har også borret kasse for andre baser. løpene virker mer velgjort selv om det er subjektivt fra meg. Den nye stokken er så bra at jeg hoppet over berserk, kjøpte nytt grep og ...vips..... passet meg perfekt. Er fornøyd med t3x selv om jeg ikke har så mye galt å si om eldre utgaver.
  9. å de holder på ganske aktivt i sørøst, men det var ikke poenget jeg ville legge trykk på. Det er bare dumt og urettferdig å spekulere da ingen har noe info og bygge opp negative holdninger/ å tro mot et veletablert firma er veldig urettferdig når man kun har pressens beskrivelse for at det er mulige brudd på våpenloven. Jeg har verken noe med firmaet el saken å gjøre, men vet at noen fjær blir fort til høns om man starter den negative synsingspiralen.
  10. tror vi må ikke anta så mye eller tro, som det sies er det nok en god forklaring på dette etter hvert, politietaten er blitt veldig på hugget i det distriktet uten å ta hensyn til at det kanskje er lovlige omsatte artikler som de ikke kan påberope brudd på våpenloven på.
  11. er vel et totalt annet fjærsystem enn Benelli(og montert i Spania), men ja jeg ser kvalitetene. Har Benelli M1 og vil gjerne lukte på en ny M2 el Franchi
  12. blackhawk

    Uzkon SA24

    kjøpte en m14 halvauto, tok den upusset på banen og startet med trap ammo bly. 2-3 forkilinger så gikk den som smør. etter 25 bly gikk jeg over på en eske stål trap ammo, null feil og gikk som fy. ved puss observerte jeg at tyrkerne hadde forbedret gassystemet betraktelig med stål schims istede for o-ringer, noe som virker mer stabilt og solid enn originale remington. Dette er en billig hagle og forskjeftet lager litt knirk i starten(men godfølelsen kom) men ellers så er hagla helt ok med en kompakt følelse., pussa og monterte sammen og nå knirker det lite Positivt overrasket over hva man får for en billig penge, tror heller jeg tar denne opp mot en Remington 1100 eller andre kloner da pris er lav og så langt er morrofaktor høy. Hagla er kamret 12.76. Våpensmia på dokka importerer, å nei jeg arbeider ikke der (har mange dyre hagler og rifler så jeg ville bare si at jeg ikke har hatt billigvåpen før, men denne virket og kvaliteten er veldig akseptabel pluss opp mot pris)
  13. Ser J&F Gjøvik har et par modeller av Churchill s/s hagler hengende på veggen.
  14. kjøpte ny tikka x i dag, uten Berserk da den ikke er så anvendelig på jakt, sikkert flott til bane og Wannabe langhold, men ikke noe jeg ville brukt på aktiv jakt. flott av et norsk firma og føltes som kvalitet. men med mye limsøl utover grepsflater osv.....så jeg hoppet lett over denne.
×
×
  • Create New...