Jump to content

PerOTTO

Members
  • Posts

    115
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

PerOTTO's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei Er dette postet i feil tråd så flytt den gjerne til riktig avdeling inne på forumet! Jeg har mange spm: Spørsmålene gjelder da forholdet mellom grunneiere, grunneierlag og personer som ikke er grunneiere, men har fullmakt. 1-Fullmakt, hva ligger i det ordet? 2-Fullmakt blir gitt til en annen person som skal representere fullmaktshaver? 3-Om en grunneier gir fullmakt til en annen person, hva vil den personen kunne gjøre da? Disponerer han jaktrett, området til grunneiere osv? Eller må det egne avtaler til for dette? 4-Om en grunneier gir fullmakt til en annen person, kan den personen som har fått fullmakt da bli betegnet/regnet med som grunneier på lik linje som de andre grunneierene? 5-Eller er en fullmakt noe som egentlig bare blir gitt for at en person kan representere grunneier på f.eks årsmøte til et grunneier lag? F.eks: 6-Om en person får lov til å ta ut ved i skogen til grunneier så trenger ikke han en fullmakt på dette fra grunneier? 7-Om en person skal få disponere jaktretten til grunneier så gir ikke han en fullmakt på dette? eller? Noen som har noen gode linker der det står mer om det med fullmakter, grunneierer og grunneierlag?
  2. Hei Jeg greier ikke å lage ny tråd? Får bare opp feilmelding? Er det noe bare jeg opplever eller er det problemer? Har prøvd i går på mobil og i dag fra pc.. Her gikk det bra da men på optikk så får jeg ikke lagt inn ny tråd?
  3. Hei Om det er finnes en lignendes tråd så post den gjerne her. Jeg har en åteplass for rev og der er det ikke strøm. Jeg ønsker å lage til åtebelysning når jeg er på jakt. Kan jeg bruke et bilbatteri og led lys og så en fjernbryter imellom batteriet og lampa der jeg kan fjernstyre den bryteren trådløst fra jaktbua?
  4. Takk for tips, det med jordspyd skal jeg sjekke ut litt mer
  5. Hei Ja da jeg fikk avklart nye reglene så kommer et nytt spm. Er det noen som vet om et lys system som en kan skru på fra åtebua. Og da har jeg ikke strøm til det lyset der reveåtet og jaktbua er plassert, det må være batteri som driver lyset.. Og lyset skal stå nært åtet, tenker på led lommelykt/lys, finnest det noe med fjernkontroll?? Noen som har noen gode tips?
  6. Hei Er det nye regler nå? Kan en montere lys på selve jaktbua eller må det være på et "stasjonert" bygg??
  7. Ja sjå der ja I morga so må ej lade radien so batteriet blir bra
  8. Ok Takk for svar, da vet jeg det
  9. Hei Jeg har en lafayette radio, kjøpt i fjor. Litt over 1 år gammel. Jeg har ladet den opp 1 gang, til fullt batteri. Etter dette har den ikke blitt brukt... Jeg slår den på av og til og da har den full batterikapasitet forts. Men hvordan bør jeg gjøre det for å hindre at batteriet blir ødelagt? Tåler batteriet å ligge slik over lang tid? Bør jeg lade den ut og så lade den opp igjen av og til?
  10. Joda, bruka det, men som sagt so e en stor del av maten reven et her ute måke so de hadde vør artigt å prøvd det, men jeg har ikke peiling på hva lyder den lager når den er redd/skada
  11. Hei Noen som har tips og råd for revelokking på små jorder? 100x50 m, 100x100m,100x200m, igjegrodd med skog på alle kanter, typisk "kystlandskap jorder", Kan være vanskelig å se hele jordet når en sitter i kanten av jordet fordi det er mindre hauger som gjør at en ser bare 30-50 meter, sjø- jordet og så bratt fjell, med 1 kommunal vei og 1 hovedvei. Sliter med å få jakte på jorder som er større pga av hjorte/rådyr jakta....
  12. Hei Jeg har tenkt på noe, her på sunnmøre langs kysten så er reven storspiser av måker. Er det noen som har måkeskrik av måke som blir plaget/jaget/spist ?
  13. Må sej det går fort med ryddesag. Terrenget åpner seg opp når en får ryddet med ryddesag. Også veldig effektivt å åpne opp igjengrodde stier
×
×
  • Create New...