Jump to content

Bentarild

Members
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

About Bentarild

  • Birthday 03/30/1983

Bentarild's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

  1. Hei er litt OT men amarok kan du vise til noe dokumentasjon på att halv parten av laikaene mangler jaktlyst og att den andre halvdelen bare jager storvilt? Mener att skal du uttale deg om en rase så burde du holde deg til fakta uansett om det er positivt eller negativt det du har å komme med..
  2. Går jo å sølvlodde på en mutter i riktig dimensjon, gjorde det på min og det funka fint
  3. Bentarild

    X3M1

    Har testet vintercamoen virker greit den, synes det går litt fort hull på nettingen som camo stoffet er sydd fast i.. Man blir ganske usynlig med den, visker greit ut konturene
  4. Da jeg hadde harehund så slippte jeg aldri når det var kaldere enn -15
  5. Norma sin er kurant synes jeg ihvertfall
  6. Kjøpte norrøna sin sekk med riflefuteral, angrer på att jeg kjøpte den. futeralen er trang med kikkert på rifla og nesten umulig å få rifla ut igjen med demper.. Har brukt den i høst og nå etter jul og blir mer og mer sikker på att det blir ny sekk i sommer... ellers er det en kurant sekk for dagsturer på jakt, hverken mer eller mindre.. mvh bent arild
  7. Hei fruen er allergisk mot det meste som har pels av dyr men, vi har laika og korthårs dachs i huset og hun reagerer ikke på dem.
  8. Finnlight 338WM hehe var litt klomsete skrevet av meg
  9. sikta til han iforhold til bruken han beskrev, nicke ditt og thumbs up var ment mot innlegget ditt litt høyere opp i tråden, jeg er av den formening att Laika'ne er like fine førstegangshunder som andre raser men, mener det att skal man ha Laika så må man bruke dem breiere enn bare elgjakt og ev litt hjortejakt.. hvis det er hovedfokuset innen jakt så er grå eller jemt ett bedre valg.. dette er bare min mening, synes det blir feil å spesialisere laikaen inn mot en type jakt/vilt..
  10. Finnlight 338WM jeg vil tru att en av dem 2 "kjedelige" er det du ser etter... Jeg ville ikke ha anbefalt deg Laika utfra bruken du beskriver men, nå er det jo opp til deg hvilke rase du velger. En laika krever sitt på sin måte, for meg så er det den rasen som passer meg og min måte å jakte på best, liker di trange søka, har sitti nok ved bålet mens grå hunden har jaga elg 3 terreng lenger bort..
  11. Laika kan brukes, men er ikke sikkert den blir no super elghund men, det ser du jo oxo hvis du leser rasestandarene på laika.. Dem er jo beregna for bruk på det meste av vilt
  12. Da er det jo bare å lese på norsk elghund klubb sine hjemmesider der står det jo litt om di fleste raser, vil du ha hund som jager alt mulig rart så er jo Laikarasene noe å kikke på, ble litt frustrasjon i elglaget jeg var med i høst når min sto med grevlinglos men det var glemt dagen etter når han sto med elg 1 times tid..
  13. Høres ut som vanlig løshundjakt det, sånn det blir gjort på østlandet. Ved sånn bruk så må jo gråhund eller jemt være midt i blinken eventuelt..
  14. spørs om du ska ha til bare elgjakt eller ikke det, Laika'ne er jo fine allsidige hunder
×
×
  • Create New...