Jump to content

Speedsix

Members
  • Posts

    47
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Speedsix's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

  1. DUIIette burde være pensum i all opplæring av pistolskyttere, det disse gutta ha glemt om pistolbygging og skyting kommer du aldri til å spørre om. It takes but one shot..
  2. Kv sluttet å numrere alle smådelene på et tidspunkt før din pidtol ble produsert, så den er nok "i orden". Gratulerer!
  3. Skyt i vei, dagens .32 acp er ikke noe hardere enn tidligere tiders ammo. Har skutt masser av dem i mine pistoler.
  4. 3.2 grain 320 er slapt i kombinasjon med den kula og patronlengde. Dersom du ikke har hylser med lite innvendig volum bør du gå opp til 3.5 grain 320. Problemet er antagelig at du har for lav sleidehastighet, og dermed får mate/kamringsproblemer.
  5. Hva trenger du? Tror jeg har noen deler. Mvh Dag
  6. Har ladd en del 3006 med 165 grain Barnes X. Flat base gikk bedre enn boat-tail (presisjon). Norma hylse, 57 grain 204 ga 842m/s (2772fps). Lite/ikke noe belegg i mitt løp. Bruker du disse dataene er det helt på eget ansvar. Fant igjen et par av kulene i elg skrottene, perfekt ekspandert, restvekt 163 grain i snitt, veldig lite avskjær av kjøtt. Dette er en av 2 gromladninger til min rifle. It takes but one shot....
  7. Svensk M39B er også knallhard. Like etter krigen ble all 9mm som var å oppdrive trykktestet på Raufoss, og alt lå innenfor trykkstandard den gang.
  8. Ønsker et bilde tatt fra undersiden av børsa, slik at en kan se om underbeslaget er fjernet eller modifisert. You fix? It takes but one shot...
  9. Du greier ikke å kjøpe et skap som blir for stort...er min erfaring. It takes but one shot..
  10. Finner du en fin Victor kjøper du den. Dette var den dyreste og beste modellen. It takes but one shot...
  11. Har vel faktisk en eske av disse "dobbelkapslede" eikenøtter liggende. Esken er av blikk, mørk grønn og av fransk avstamning.
  12. Kontakt Kurt Johannessen i Oslo.
  13. Kan du modellfeste denne nærmere? 1899 er et produksjonsår, ikke et modellår. Bilder? It takes but one shot..
  14. Han tettet en Zeiss fast 4x fra 1922-23 for meg for endel år siden. Han garanterte at skulle bli tett, og det ble den. Bruker den enda, og har intet ønske om å bytte den inn i noe nyere. Fantastisk klar, og veldig morsom å stille opp på trening/jakt med da den er eldre enn alt annet utstyr og gubber på laget. Sitter i orginal vrimontasje på en M98 Oberndorf sivil i 9,3x62. Fantastisk kvalitet fra tidlig 20 tall..
×
×
  • Create New...