Jump to content

Bronx

Members
  • Posts

    218
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Bronx last won the day on December 27 2023

Bronx had the most liked content!

Recent Profile Visitors

1,016 profile views

Bronx's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/17)

  • Very Popular Rare
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • 10 years in
  • First Post

Recent Badges

113

Reputation

  1. God jul Kammerater. Tenkte å komme med en oppdatering på denne nå når sesongen er over. jaggu har jeg fått jakta hele høsten, og felt fler dyr enn jeg noensinne har greid på en sesong tidligere. En helt ENORM lettelse. Det har vært utfordringer selvfølgelig, jeg greier ikke å gripe skikkelig rundt pistolgrepet, og tiden for de gode avtrekk er definitivt over. Dette har jeg rett og slett løst med å være strengere med meg selv på hvilke sjanser jeg går for, og så har jeg investert i en trefot skytestokk som har vært med hele høsten. Samtlige fellinger har foregått med hjelp av den.(Primos Triggerstick) Ladegrep er vanskelig nå, men har satt på ei stor gummikule på hevarma, og da gikk det bedre, raske ladegrep er fremdeles nesten umulig, men jeg får nå ny patron i kammeret på et vis. Får vurdere fremover om det blir en halvautomat til neste år. Største utfordringen har egentlig vært at jeg blir så kald på hånden, med økt stivhet og smerte som resultat. Det skal ingenting til. Vott med batterivarme ble løsningen her. Tar den av kun når det skal skytes. Ellers er slakting vanskelig selvsagt, men med gode kamerater på jaktlaget som stiller opp og hjelper til har det også løst seg på beste vis.
  2. Gi lyd om du vil selge den da
  3. Det blir blånering har jeg bestemt meg for. Dr Viken i Bagn vet hva han driver med, så det skal nok bli bra
  4. Jeg er i markedet etter bøylerifle i 357/38spl. Dette blir i hovedsak morro/plinkebørse, og min første lever action. Utvalget virker å være meget begrenset egentlig, i hvert fall på finn. Har noen vært borti replika børser fra Rossi og Uberti? Hvordan er kvaliteten på disse? Er det verdt pengene?
  5. Ja, jeg har fått signaler om at det kan ta veldig lang tid. Betryggende å høre at det lar seg gjøre å bytte til links dersom det viser seg at det må til. Håwper nå i det lengste at jeg skal slippe det da
  6. I slutten av mars greide jeg å klemme høyrehånden min sund i klyveren på vedmaskina. Vi snakker flat som en pannekake, knuste bein, sprukket i alle ender som en kaviartube noen har tråkka på. Nesten to måneder og tre operasjoner senere begynner morfintåka så smått å lette, og realitetene å sige inn. Alle fingre er på plass, og jeg har bevegelse i alle sammen, men veldig lite, og redusert følelse også. Per i dag har jeg ikke sjans til å holde ei rifle i skuldera, langt mindre å ta et skikkelig avtrekk. Legene sier at den aldri vil bli helt bra, men at leddene som i dag er helt stive vil kunne bli mye bedre med mye trening over lang tid. Jeg håper selvfølgelig at jeg blir såpass bra at jeg kan fortsette å skyte med høyre såpass bra at jeg kan fortsette å jakte. Men hva om det ikke går??? Jeg er VELDIG høyrehendt, og linksskyting fremstår som helt lattelig umulig. Har noen erfaring med dette? Vil det kunne gå med tid og trening, eller er jeg fortapt om jeg ikke får høyra tilstrekkelig bra?
  7. Skal prøve å få tatt noen bilder fra prosessen og legge de ut her ja. Hva tenker dere om blånering vs ceracote da?
  8. Etter litt diskret sondering er kkc i sort/blå nå satt i bestilling. Ble en Svemko Hunter standard 1.0 også. Så vil tiden vise hvordan resultatet blir.
  9. Jeg har One Norseman med to dempermoduler på en 6,5x55. Den demper rekyl MEGET bra, og tar også værste snerten av smellen. Har ikke demper eller brems på de andre riflene mine så vet ikke hvordan den vil være sammenlignet med andre.
  10. Hva er grunnen til at (hvis jeg har forstått rett) sauer tilbakekaller Sauer 100 rifler i 6,5x55?
  11. Dette er vel en Varipoint, altså forløperen for HT serien. I mitt hode må dette være en god pris.
  12. Hmmm, Kongsberg small arms har classic stokk på lager. Veeeeldig mye penere enn KKC i mine øyne, men er jo ikke jeg som skal ha den da.. Godt man har et år på seg til å ta en avgjørelse. Får stille noen diskret spørsmål til poden og sondere litt....
  13. Ja classicstokkene ser bra ut, men jeg har bestemt meg for KKC pga lettvint lengdejusterig. Så kan han heller ordne seg en stokk som ser bra ut og som passer fint når han er utvokst i armlengde og skulderbredde dersom han ønsker det.
  14. Ja jeg kom akkurat over den infoen om Hightech og Lakelander i en annen tråd her. Det blir nok bestillt KKC tenker jeg. Morro at så mange bidrar med sysnpunkter. Når det gjelder demper så forstår jeg jo at liten og lett vil gå på bekostning av effekt, men det får heller være. Svemko (vet ikke hvilken modell det var) er de eneste jeg har studert på nært hold. Den virket slankere enn Housken og A-tech dempere jeg har sett hos andre. Lett var den også. Her må jeg ut å lese og lete. Freyr & Devik ser også fine ut.
×
×
  • Create New...