Jump to content

OIH

Members
  • Posts

    1,858
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

OIH's Achievements

Veteran

Veteran (13/17)

  • Reacting Well Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rare

Recent Badges

67

Reputation

  1. Brukte endelig silikonformene. Brukte Biltemas Lamineringsepoxy som jeg blandet med svart jernoksid. Ble forbløffende bra: Noen bobler siden jeg ikke hadde utstyr til å trykkstøpe. Formen er også litt snau. Så etter første fylling krympet epoxien så mye at jeg fikk en fordypning som måtte fylles. Jeg måtte improvisere en slags forskaling. Derfor avstøpningene har klompfot. Blir litt filingfor å få dem ferdige. Må også bore huller og forsenke et gjengestykke i den ene platehalvdelen. Egentlig innsiden som er viktigst. S&W gjorde det ikke enkelt for de som ville lage noe selv, liten hevelse et sted som må files ned, samt en del bobler som må punktere og skrapes bort:
  2. Fått originalene ut. Neste er å støpe kopier:
  3. Miniproskjekt; liker Nill-grepet på 686'n svært godt, men trenger mer friksjon. Derfor lager jeg en silikonform og regner med å støpe kopier av epoxy eller poyeuretan. Kuleste hadde vært ravfarget med alubunn ala Deckards redskap i Bladerunner, men den blir nok ikke gjennomsiktig siden jeg enten vil sette på grepsteip eller legge på sand. Evt epoxy og sukker.
  4. Litt mindre rot på gulv. Opp på veggen istedet. Tok like lang tid som på sløyden....
  5. Jeg synes du burde bøye originalstokken. Jeg ville ikke sendt den fra meg, jeg ville blitt med sånn at de kan ta de riktige målene og få både Cast On og kinnstykke riktig for deg. Du får aldri pengene igjen, men da har du en hagle som passer så bra det er mulig.
  6. Fungerer fortsatt etter noen hundre skudd. Ser at jeg har i overkant mye dingser.
  7. Frest bort mer gods. Kritisk med den vesle firkanten mellom de tre hullene. Her buttet nemlig håndtaket i mot: Montert og nå virket det. Kan lade igjen, men må ha søppelbøtte under siden hettene nå bare detter ut under pressa.
  8. Trodde jeg var ferdig: Montert på presse: Men f..n?? Kulene blir ikke satt dypt nok:
  9. Øyebolten hadde rett diameter på hullet, enklere sånn: Her synes hullet til øyebolten: Montert, bolt saget til korrekt lengde, samt originalbeslag:
  10. Jeg har en Dillon Square Deal. Den nye ladebenken har så tjukk benkplate (120mm) at SD'n ikke uten videre lar seg montere. Oppsamlerpatenten for tennhetter måtte gjøres om. Første iterasjon, hullene er ganske riktige, men jeg mangler fortsatt hull for kruttmålreturstanga:
  11. Blir kanskje i lengste laget til grov: https://historical.ha.com/itm/handguns/semiautomatic-pistol/-amt-automag-iii-semi-automatic-pistol/a/6072-32223.s
  12. Kanskje i spesialpistol? https://www.genitron.com/Handgun/AMT/Pistol/Automag-II/22-Mag-WMR)/Variant-3
  13. Så skrudde jeg fast pressene i tillegg fant jeg mutre til skinnene i en skuff, fint etter å ha bestilt 50 stk fra Kina, demens suger...
×
×
  • Create New...