Jump to content

Krank

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

About Krank

  • Birthday 05/30/1975

Krank's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Schou våpen hadde ase utra før. Vet ikke om det er noe norsk agentur nå. Har kjøpt ase utra demper til rett fra finsk nettbutikk. Husker ikke hvilken. Litt vanskelig å navigere finke nettsider. Den kom med feil gjenger, og måtte returneres. Fikk tilbake ny som passet. Virket ikke som toll var et problem i alle fall.
  2. Leupold VX-1 Rimfire 2-7x28mm. Liten og lett. Som rifla.
  3. Hadde samme problemet. Brukte den billige beskyttelsen som fulgte med a-tec pistoldemperen. Den funket bra, men plastikken ga et klumpete og billig inntrykk. Løsningen var å få børsemakeren til å lage en. Ble bra som fy.
  4. Jeg hadde en på min Mosquito. Bestilte den fra en butikk i Finland. Den har gjenger som passer rett på løpets fabrikkgjenger. Gikk greit å se siktene. Demper veldig bra. Dyrt som faen. Tror det var denne butikken; http://www.laatuase.fi" target="_blank De sendte først en med feil gjenger, men fikk riktig til slutt. Litt plunder med å få betalt til utenlandsk konto, men all kommunikasjon på mail gikk greit, og siden det ikke er lisens på demper i norge, brydde de seg ikke om papirarbeide.
  5. Brukte en uke på å burvende Vesla etter ankomst. Madrass på gulvet, og flytte seg lengre unna hver natt. Hver gang hun kom bort, bar det tilbake i buret. Funka etter ca. 8-9 dager.
  6. Den jeg brukte kjøpte jeg med 6 moduler. Brukte den mest med 4, så den var i allefall til å ta av moduler på. Tror den nå selges bare med fire moduler. Er man misfornøyd med effekten kan man sikkert kjøpe ekstra moduler.
  7. Har hatt en A-tec med 6 moduler på en sig mosquito. Ikke stor forskjell på 4 eller 6 moduler. Funker bra uansett. Lett er den også Eneste jeg finner subjektivt bedre er B&T.
  8. Har en SAI liggende. Blir ikke brukt så mye etter at jeg fikk a-tec i huset. Dempet ikke særlig bra på pistol. En kamerat lånte den til rifle. Mye bedre der. Ganske kompakt.
  9. Har arvet en mod 2107. Fikk den heldempet hos Alms med stort hell. Kanskje ikke så presis som de nyeste riflene, men mer presis en meg
  10. Krank

    Sig Sauer mygga

    Som tidligere nevnt, ikke noe presisjonsverktøy. Morsom å skyte med, vanskelig å treffe med. Har dog hatt det mye mer moro med denne enn med min Buckmark Target. Oppfører seg litt som en 22lr som helst vil være 9mm. Glimrende til tombokser på hyttetur. Meget stillferdig med a-tecen på.
  11. Gode nyheter. Vurdert denne modellen en stund, men regnet med å måtte handle inn en bedre stokk. Bane rapport?
  12. Krank

    Erfaringer Heldemper

    Mener jeg betalte ca 3000 for demper, jobb og frakt.
  13. Krank

    Erfaringer Heldemper

    Jeg er den heldige eier av en Voere bolt rep. med heldemping av Alm. Meget fornøyd med dempingen. I allefall i forhold til venner av meg med halvautomater og dempere som parker hale og SAI. Den demper bra både med standard(siden denne blir sub ,grunnet det korte løpet.)og sub. Så vidt jeg vet er det ikke anbefalt å bruke raskere ammo da deler av innmaten i demperen er plastikk. Med mine beskedne evner, grupper den innefor en femkroning på 50 meter. Bruker den på skjære og due med god effekt. Jeg vil i allefall anbefale den på det varmeste. Løp og kjøp
×
×
  • Create New...