Jump to content

badegakk

Members
  • Posts

    66
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

badegakk's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

  1. Gratulere med bra våpen Det som er litt irriterende når Sig legger ved slike test targets, er at de skriver aldri hva slags ammunisjon de brukte......
  2. Kjempegøy stevne takk til arrangørene for vel gjennomført..
  3. Ja, det hadde vært bra å fått en uttalelse fra fagkomiteen. Har egentlig lyst på en chippa med 4toms løp til revolverfelt, men tørr egentlig ikke søke
  4. Det står ikke noe at det begrenses kun til utforming av skjeftet. Reglene regulerer jo løp og kjernelinje når det refereres til dem tenker jeg.
  5. Jeg er litt på gyngende grunn, men jeg tolker feltreglene slik: For skjefte og løp (8.25.4.3.3) så refereres det til ISSF sine våpenspesifikasjoner under 8.12 og 8.13 Under 8.13 refereres det til løpets senterlinje sin definisjon under 8.4.3 som sier "Senterlinjen i løpet skal ligge over huden (mellom tommel og pekefinger) på skytehånden i normal skytestilling. Jeg tolker det da at Chippa rhino ikke er lov i spesialrevolver eller noen av felt eller NSF sine skyteklasser. Eneste erversgrunn for det våpenet blir da sivilpistol under DSSN...men det er jeg veldig usikker på reglementet..
  6. Dette blir jo veldig off topic, men om man skulle laget et sentralt register som klubbene kunne hekte seg på, så hadde det vært fint med online påmelding og tildeling av feltpuljer for dem som forhåndsbetalte.. Kanskje en kunne unngått timelang registreringskø (som det var på mysen noen minutter på registreringstid)
  7. Ok. Høres veldig bra ut. Må jo være en fordel for politiet og. Så kan de enkelt kjøre en årlig sjekk aktivitetsjobb
  8. Var jo i Mysen nettop, og listene der har ikke bokstav for opprykk,men ser at fjoråret fra noen stevner har det...og faktisk pengepremie!! Det burde jo vært et slags nasjonalt shootnscoreit som det er muligheter for på IPSC for feltstevner som arrangørene kan laste opp resultater og utøvere kan enkelt se sine resultater og klassen man kan havne i.. Noe for NSF og pistol utvalget å ta tak i?? Vi er jo tross alt i 2014..
  9. Hei og takk for svar. Jeg skjønner at man må trene spesifikke ting, men det blir vel noe man kan gjøre individuelt på baner. Jeg er rimelig fersk, så trenger tid for å mestre bevegelser luker, etc.. Og egentlig finne ut av hva jeg må fokusere den individuelle treningen på. Til nå har jeg bare fått trent på kurset (Som var i annen klubb) og godkjenningsmatchen, +en ny match (Hvor jeg ble DQ´et ) Ellers så har jeg kun fått trent på trekk fra hylster, mag-bytte.. Men det er mot en blink og en retning.. Kan man bare møte opp i OKTS hula torsdagen da? Eller må man søke på noe vis?
  10. Hei. Jeg sliter med å få relevant trening (stager med ulik vanskelighetsgrad) på klubben jeg er med i. Er det noen klubber i nærområdet (oslo nord / lørenskog) +/- 40 min.biltur, som har praktisk trening mandager eller torsdager ? Og som bygger stager og trener gjennomkjøringer for å luke ut feil, etc ? (Ikke bare står og skyter på blink) Da kan dere få dere et nytt medlem om interessert
  11. Ser fram til PPC konkurranser på Jørpeland! Fint om dere setter opp konkurranser i juli når jeg er i nabolaget på ferie
  12. Ligger under nedlasninger på siden til DSSN. Takk for svar. Da er det vel det du har i sitatet som er korrekt. Viktig den lille linjen med "deltakelse i IPSC", for da gjelder vel ikke Sivilpistol-NM sitt Level-3 stevne som matchpoeng. Jeg får desverre denne meldengen: "Ingen medlemmer matcher disse opplysningene, kontakt eventuelt webmaster!" når jeg forsøker å hente ned det dokumentet. Selv om jeg har vært DSSN medlem i 2 måneder nå... Forsøkt å sende mail til Webmaster, men ingen svar derfra. EDIT: Hva gjør dette dokumentet så hemmelig egentlig?
  13. Hallo. Er det andre fra østlandsområdet som har meldt seg på viking matchen i sommer (Level-3), og som er som meg: Nybegynner og eneste påmeldte fra klubben min? Kan jo være mer sosialt å squadde seg opp i en egen rookie-gjeng med enkeltstående-tilreisende tenker jeg Blir jo en to-dagers dette som jeg skjønner Web-siden deres: www.vikingmatch.no
  14. Jeg har og hørt 12 stevne poeng per år, og ett level 3 stevne per år.. Men det virker fopr meg som alle bare har hørt noe... !?!? Jeg tenker at slikt bør jo stå opplyst en eller annen plass, så det ikke er noen tvil?
  15. Hei. Har noen link til dette regelverket fra DSSN? som sier noe om aktivitetskravet over to år som man må ha for kjøp av rifle til dynamisk? Har trykket på linker etter linker på nfps sidene, men klarer ikke finne hvor dette står spesifikt forklart der. Jeg er medlem i DSSN, men ser ikke ut som hverken medlemsnummeret +navnet fungerer for å få lastet ned noen av de nedlastbare dokumentene...!!
×
×
  • Create New...