Jump to content

7 mm Rem Mag

Members
  • Posts

    711
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

7 mm Rem Mag's Achievements

Proficient

Proficient (10/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rare
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. 140 grs Accubond. Ferdigladet eller hjemmeladet. Sånn er det med den saken
  2. Og slik ser det ut. Tror denne overlevde.
  3. RWS jaktmatch er og ett rimelig og bra alternativ hvis du skal handle i butikk.
  4. Rypa i Njardarheim og Setesdal Vesthei forøvrig burde fredes i noen år. Helt tragisk å se hvor lite fugl det har blitt fra år 2000 og utover. Og ja, jeg tror det er jakt som har hovedskylden. Når man sitter i toppene i reinsjakta så er det enkelt å se hvordan rypejegere utraderer hele kull hvis de først finner ett. Høy pris på jakta er nok en medvirkende årsak til at folk benytter sjansene hvis de først finner ett (knapt flygedyktig) kull.
  5. Core lockt Ultra, har skutt mye hjortevilt med den (med 7mm Rem mag, uten at det skal ha noe å si). Har og prøvd fusion og oryx, samt mange andre, men ultra er den jeg er mest fornøyd med av vanlig loddet ammunisjon. God presisjon i mitt løp.
  6. Bra, synes det er helt riktig å gi den ett navn som forteller resten av verden hvor den kommer fra. Det vil jo øke sjansen for at den en dag kan bli standard hyllevare over hele verden Hadde du valgt navnet "Norsk" som foreslått over her, så ville den i beste fall blitt noe for spesielt interesserte innenfor landegrensene våre.
  7. Hvis man tar seg tid til å se denne linken: http://tv.nrk.no/serie/ut-i-naturen1/dv ... 13-03-2012" target="_blank Så ser man at Stein Lier Hansen utvilsomt er en dyktig jeger. Men er det ikke like uforsvarlig å skyte på reinsdyr med en spinnvill jamthund i band som røsker og sliter i deg, slik som Stein Lier Hansen gjør i denne filmen, som å skyte på en stillestående ulv på 170 meter, med anlegg?? I filmen kommer også Lier Hansen sitt syn på store rovdyr frem. Det er vel ganske sannsynlig at det heller er dette som er grunnlaget for hans kritikk. Den aktuelle scenen er 09.25 ut i klippet.
  8. El gringo; du bruker stadig ordet "ekstremist". Kan du definere ekstremist for oss? Kanskje den beskrivelsen passer bedre på deg?
  9. http://www.dn.no/dnaktiv/article2578216.ece
  10. Ja: http://brunst.mystore3.no/categories/lo ... ske-lokker
  11. Det er ingen fjorokse, det er en voksen okse (kroppen, hode) med ett underutviklet gevir. I en jaktsituasjon hadde det nok gått an ta den for en fjorokse, men ikke når den ligger der på bildene. Geviret er som du ser mye tykkere en en vanlig piggokse.
  12. To stk nå: http://www.farsunds-avis.no/artikkel.asp?Artid=98178 Da har vi det jo gående.
×
×
  • Create New...