Jump to content

xxaxx

Members
  • Posts

    437
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

xxaxx's Achievements

Proficient

Proficient (10/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

4

Reputation

  1. Da var dagen kommet og ventingen begynner å nærme seg en slutt. Siste faktura fra preparanten ( Collett's wildlife artistry) er kommet og de nevner shipping med Outbound Exports. Vi er 4 stk som skal få alt sendt samlet og det spenner seg fra to stk skuldermontasje av giraff ned til skalle av bavian, så det er bokstaveligtalt stort og smått. Er det noen som har erfaring med dette transportfirmaet?
  2. Jeg har funnet meg et løp på egun som jeg har planer om å kjøpe, men hvordan er det å importere fra tyskland nå? Er mølla bare å innhente kjøpetillatelse fra politiet og så ta importen av våpendelen med tollverket? Jeg regner med det kommer moms og diverse dokumentavgifter oppå prisen. Noen med erfaring på hva man bør regne med det går av kroner på det?
  3. Mørketida i det forblåste nordnorge setter begrensninger for antall skudd før jaktfeltsesongen starter opp. (krysser det som krysses kan for at det blir aktivitet i år) Jeg har dermed satt opp en 15 metersbane i kjelleren og tenkte hær skal det plinkes, svigerfar donerte villig vekk et par gamle luftbørser som etter sigende skulle være ypperste kvalitet, dog fjærbørser. Så da gjenstår det egentlig bare en ting, optikk... Hvilke kvalitetssikter egner seg til denne bruken? Sugerøret jr har på Slavia 630'n sin må og oppgraderes, så jeg har behov for to - tre sikter, dermed må prisen holdes fornuftig selv om kvalitet står høyest.
  4. Jeg vurderer å bestille bakstykke til R93 løp fra han nå. Fikk pris på 19000 rubler med frakt. Har noen handlet fra han? Eller russland generelt.
  5. Sist jeg bytta betalte jeg knappe 2000 hos rafdal, inkludert pipe.
  6. Jeg har brukt mye ncc på rev og hare det siste året, den er ikke optimal, men gjør jobben greit. Selv om effekten kan ligne på det på kort hold så er d jo ikke en varmintkule, så treffet må jo sitte mer eller mindre perfekt. Jeg blir å fortsette med ncc som eneste kule en stund hvertfall, greit å bare ha en kule og en ladning å forholde seg til.
  7. 105G er navnet på kula, ikke vekten. 105G er en 50 grn, .224 fmj kule fra sako
  8. Hvilke er det? Må få tak i noen utskutte piper først.
  9. Med så mange R93 som det er solgt på verdensbasis så må det vel startes opp produksjon av piper snart? Om ikke hos Blaser så hos andre?
  10. Leter etter løp til R93 i .223. Men finner ikke noen forhandlere som har inne. Er det tørke fordi de produserer til R8 for full pupp eller hva?
  11. oki, nå spør jeg dumt hær, men husk at min befatning med skytebaner og noen form for organisert skyting er 30 + 5 i året pluss de rundene jaktfelt i år. Startkort, hva er det og hvor får jeg det. Jeg har kun møtt opp, betalt 200 kr og skutt.
  12. Jeg har i mange år kun bedrevet trening hjemme på privat skytebane, men har i sommer snublet innom jaktfeltskyting som utrolig nok var skikkelig morro, mulig det at jeg merkelig nok datt inn på 2. plass første gangen jeg prøvde og stort sett ligger innenfor topp 5 har litt å si. Uansett, Vil jaktfelt være ervervsgrunnlag for rifle utenom jaktgarderoben? Jeg skyter nå med reve/sel/gås/altmellomhimmelogjord- rifla i .222. Men tenker at noe annet en et østeuropeisk spett fra 1966 med 40 cm løp kan være mer gunstig for jaktfeltskytinga, jeg ser jo at de andre som ligger å kniver i toppen skyter med mer optimaliserte våpen en meg.
  13. Den oljen fra våpenpleie på fb er best å holde seg unna. Samme med han som driver den. Han får ikke ta i mine våpen flere gang. I tillegg til elendig arbeide, I den grad du kan kalle det og smøre ny hurtigherdende olje/lakk utpå gammel olje og pakke den i plast, så var det såvidt han leverte tilbake krieghoff'n min.
  14. Jepp, har banka noen av de gjennom børsa i helga. 38 grn N130 bak og du får en hyggelig plinkeladning.
×
×
  • Create New...