Jump to content

Vuldr

Members
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Vuldr's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. gjerrigknarker kan ha kråkene for seg selv, finnes nok av gårder og grunneiere til at jeg unngår dem. Har bestillt en power crow, noen som har gode erfaringer med den? Kråkejakt var vel den egentligegrunnen at jeg tok jegerkurset men av etiske grunner, skal jeg også jakte ender, rev, storfugl...
  2. Hvor villige er grunneire til la jegere jakte kråke på sin grunn? er de fleste positive? er det vanlig at de krever betaling for kråkejakt? Jeg er relativt fersk jeger. Dette blir min første jaktsessong.
  3. har ikke jerven armer? nå heller det mot helsport.
  4. Dette er ikke noe annet enn et vitnesbyrd. Er det noen som kan komme med kortere og mer presise svar/anbefalinger?
  5. Jeg har helsport extreme (foret) fra før, men ønsker meg en mindre/lettere. skal fortsatt ha extrem duken. xxl selger helsport til 799 http://www.xxl.no/villmarksliv/poncho-f ... d=fjellduk fjellsport selger jerven til 948 http://www.fjellsport.no/jerven-fjelldu ... fjell.html hvorfor skal jeg velge Jerven? helsport er en del større, litt billigere (pris i dag) litt viktig er det at den er god til å bruke på jakt (ligge på post osv)
  6. Gmax selger haglepatroner til 1kr stk. http://gresvig.scene7.com/s7/brochure/f ... &locale=en" target="_blank
  7. tror det tok 3-4 dager men våpenkortet tok ca 2 mnd.(lite å si, da ene del av søknadden er våpenkort...)
  8. Fortell litt hvor mye du trener før sesongen og hvilke krav du setter til deg selv. -L- Faktisk så har jeg alldri jaktet!!! er i gang med å skaffe en rifle. Sist jeg skjøt med rifle, var under jegerkurset for litt over ett år siden. Har skutt 25skudd med hagla. (+de på jegerkurset) Men om jeg har jaktet i 20 eller 0år skal vel ikke bety noe når man skal gi en slik råd/oppfordring som jeg gjorde. Jeg er ikke klar over hvor god eller dårlig jeg er. Jeg kommer til å trene hele våren og sommeren før jeg debuterer som jeger i høst, selvfølgelig skal jeg ikke gå ut før jeg er sikker på at jeg kan treffe byttet, slik at jeg unngår skadeskyting. til TS Hadde du skrevet i profilen at du har skutt Xskudd innenfor 2 cm Xganger på rad fra flere hold, vert med på jakt siden du kunne snakke. Da hadde jeg lattvære å komme med en påminnelse/råd Edit: Jacob84 nei det var ikke trolling, jeg skrev rett fra hjernen. Edit2: sorry, blandet et annet emne...
  9. Vuldr

    Beste .22LR

    Pistolgrep og stokk er ikke samme del. våpenet bli kan vel også bli regnet som våpen med militær karakter, da er du på kanten om ikke utfor loven.
  10. siden du er fersk jeger, anntar jeg at du ikke har skutt dyr før (lovlig...) om dette blir din første jaktsessong, håper jeg du har trent rikelig før du går ut på jakt, og at det ikke er slik at du vil ut på jakt fortest mulig, Du sier selv du er ansvarsfull og pliktoppfyllende, da skal du spørre deg selv om du er moden for jakt, eller om det kanskje er best å trene en del i sommer, slik at du unngår skadeskyting.
  11. Vuldr

    CZ 455-pakke

    Om jeg skulle kjøpt pakken seperat hadde jeg betalt 300kr mer enn tilbudet. våpen: 4490 (oppgitt pris hos schou) løp: 1600(ca.) sikte:700 (ca.) lydemper: 500(ca. snittpris fra forskjellige forhandlere) gjenger: 2*500 Tot: 8290 tilbud:7990 diff.-300 regner med at jeg kommer til å kjøpe et annet og bedre sikte til høsten.
  12. Vuldr

    CZ 455-pakke

    så normalpris for å få gjenger på et løp(så lenge det er praktisk mulig/) er ca 500kr pr. løp?
  13. Vuldr

    CZ 455-pakke

    det er american
  14. Vuldr

    CZ 455-pakke

    Cz 455 22lr med ekstra 17hmr-løp. begge løp har gjenger for lyddemper a-Tec Cmm-4 Rimfire(lyddemper) og Fortner(ukjent?) 4x32 sikte, alte dette for 7990. Er dette en "god" pakke? (Regner med å skaffe meg et bedre sikte etterhvert.)
  15. Hva folk jakter med på sjøen er vel helt opp til jegeren, og hvorfor skulle han ikke ha med 22LR? skulle være "hare" ment som flere eksempler på noe som er praktisk mulig, men ikke lovlig. Den som anklager deg for å ha gjort noe du ikke har lov til, må kunne bevise lovbruddet, eller du må kunne motbevise vis de har bevis ... Mitt innlegg var retoriske spørsmål på lov og rett, rettet mot innlegget til "hunterboy" Jeg kunne nok ha formulert meg bedre og annerledes.
×
×
  • Create New...