Jump to content

awear

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

About awear

  • Birthday 09/17/1989

awear's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Noen har 71 mm som en standar remington og howa vertfall dvs 308 win lengde men noen noen merker har vel noe lenger, mener kimber har 3" som er ca 75 mm også finnes det vel kasser som er tilpasset 6,5x55 også men er ikke sikker på lengden der.
  2. Det som står i hagla når jeg er på rådyr jakt
  3. barbarosso du har jo da mange gode 270 win hylser er jo bare kjøre 30.06 hylsa rett i die'n
  4. Tror jeg også ville valgt 270 syntes det er et fint kaliber som du sier duger til alt. Og mine erfaringer er at det er lettere og få god presisjon i 270 kontra 30.06 og det finnes jo flust av komponenter til hjemmelading da detter er en av di mest brukte kalibrene i usa. Men skal ikke komme med noen synspunkter hvordan di oppfører seg i vilt da jeg kunn har skyti på skive med di nevnte kaliber.
  5. Det er jo glømt den deiligste av alle våpen som er laget!!! MERKEL RX HELIX
  6. Rafdal våpen har jo en fin leupold qr montasje med innebygd baksikte som man vipper opp når man tar av kikkerten.
  7. Bukke jakta i år kan man kalle vellykket Etter 3 turer på post har jeg skutt 2 bukker latt en gå vidre og sett til sammen 3 forskeligge søyer med vært sitt lam. og det er først i kveld jeg skal ut i det terenget det er mye dyr
  8. Nå er det kun 2 timer til det bærer ut på post. Har hatt en bukk ute på jorde vær dag i hele sommer så tenkte den skulle lokkes på om noen timer forhåpentligvis kommer den
  9. Var vel stortsett di første r93'ne som sleit med det der at slutstykke kom i retur! Men hadde tatt en kikk på Mauser M03 Trail eller hva den heter. er den lille svarte med oransje side plater. Ellers er sauer også noe jeg hadde vurdert sterkt i den prisklassen der.
  10. Nordpeak Tusen takk syntes stokken din blei fin jeg da
  11. Nordpeak du kunne ikke lagt ut en link til den plassen der du fant ut hvordan du lagde den ruglete overflata. er ikke så flink til og søke ser du
  12. Her får du kjøptferdig pakke. kansje litt dyrt og veit ikke hvordan det funker. http://z-aim.com/list_varugrupp.asp?t=% ... 07〈=sv
  13. Med en sauer 202 og litt trening klarer du nesten og skyte like fort som med en halvauto. Men krever noen timer og få det til og husk og tren en del stående for på driv jakt er det stort sett stående som er skyttestilling. Og det beste er og fått trent på bevegli mål for på drivjakt kommer dyra som regel ganske fort.
  14. Som drivjakt sikte på dag tid er det vel en av de beste og sammen med en 9,3 er vel det noe av det mest kurante du kan bruke på svin.
  15. Var og jakta gris i helga og hadde med en kikkert med 42 i lysåpning i go vær så du fram til ca11.30 men anbefaler noe du kan så og si se hele natta da grisen som regel kommer seint ut på jordet.
×
×
  • Create New...