Jump to content

Trondheim

Members
  • Posts

    579
  • Joined

  • Last visited

About Trondheim

  • Birthday 05/04/1973

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Trondheim's Achievements

Proficient

Proficient (10/17)

  • Dedicated Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rare

Recent Badges

3

Reputation

  1. Brukte 465 grs vektor kuler en gang i tiden, men vet ikke om de er tilgjengelige lenger.
  2. Trondheim

    Sakoklubben

    Må si jeg ikke har hatt det problemet med min 75 i 7mm stw, men har montert picatinny skinne så da blir vel det evt problemet løst av det. Har fungert utmerket i alle de år.
  3. Trondheim

    Ny hagle?

    Tja, venter på rapport fra våpendoktoren. Han var litt skeptisk ved første inspeksjon. Og alltid kjekt å ha et alternativ
  4. Trondheim

    Ny hagle?

    Da den ene jakthagla og jeg tok en kolbøtte oppi ei li på rypejakta med påfølgende bulker i løpet så vurderes ny hagle. Var forøvrig en lincoln premier som jeg var meget godt fornøyd med som ser ut til å bli spiker nå. Vet ikke om det er noen som forhandler de nå? Så da er spørsmålet om en skal finne seg ei ny ei av annet fabrikat. Btw, har to stk browning stående i skapet. 725 sporter(bane) og 525 compact adjustable(jakt), men alltid kjekt med en til. Så da er spørsmålet gå for det trygge velfungerende(browning) eller prøve no nytt og bra? Hva mener menigheten?
  5. Vil anbefale deg å prøve Browning og, 525 eller 725.
  6. Søk på opplæringsjakt på sognlia når det legges ut, se njff, sør trøndelag fylkeslag. Ja du må reise til trøndelag. Ikke så dyrt, og det er et ordentlig opplegg med opplæring i jakt og muligheter for og felle dyr. Og det er opplæring i utvomming,flåing og muligens partering og.
  7. Browning mafian, maral 308w med contessa hurtigmontasje , kite 2,5-15×56 og i tillegg en 1-8x husker ikke. Den i koffert er b725 s1 sporter med glove fit stokk fra Torp.
  8. Har b725 sporter og 525. Det er ikke mange tilsalgs da eierne er fornøyde med de. Og ser ut som flere endelig har fått opp øynene for de, er ihvertfall merkbart flere browning hagler å se rundt om på banene. Du vil ihvertfall ikke angre om du kjøper en.
  9. Gå inn på min side på njff, der finner du klasseføringskortet ditt.
  10. Browning b525 compact adjustable
  11. Les stort høl, ikke i et hull. Målte desverre ikke samlingen men vil anslå 5 skudd ga et 15-20 mm stort høl i pappen.
  12. Tja, ser dette er en gammel tråd men velger og kommentere allikevel. Har en Browning maral, kjøpt brukt i vinter. Ja den er litt tricky til å få til å gå men med en liten økt på banen så har jeg fått den til å gå bra. Med fabrikk ammo Norma bondstrike samler den 5 skudd på ca 3 cm, greit nok på jakt. Men fikk ladet opp og utforsket Sierra match king Palma 155 grs og federal trophy bonded tip 165 grs. Begge de kulene samler 5 skudd i et stort høl når han bak gjør jobben.
  13. Nortrade er ikke offisiell importør lengre, atn Norge ved Hunters.no er det etter det jeg vet. Atn Norge er på fb, så se der eller ta kontakt med Hunters.no.
  14. Det går ikke raskere men blir mye triveligere med kaffe og god musikk til arbeidet.
×
×
  • Create New...