Jump to content

All content last two weeks

Showing all content posted in for the last 14 days.

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Bukkejakt kikkertsikte

  Hehe det gjør vel de fleste av oss på kammeret men du viser en kunskap som er høyere enn gjennomsnittlig amatør. Det var ment som spøk men også som skryt ☺👍
 3. Walther LGR lekker luft. Rettelse...

  Det er en kjent sak at eldre lgr begynner å lekke, den vanligste årsaken er gamle pakninger.
 4. REVEJAKTEN 2017-2018

  Hatt mye aktivitet på åtet di siste dagene, inkludert den frekke j@velen der! Går å venter på at det skal bli slått på jordet der så jeg får sikt bort til åtet
 5. Dagens annonse på finn.no

  10 laken for EN patron!?! Har du rifle i dette kaliberet bør du lade selv.😄 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=100621446&fks=100621446
 6. Today
 7. 7.92x61 Norwegian

  225grs sierra GK, 57 grains N15, patronlengde 83mm. Utgangshastighet (snitt av 7 målinger, høyeste og laveste forkastet); 789m/s. Jevne målinger, 6m/s mellom høyeste og laveste.
 8. Botswana 2017

  Takk for fine bilder og god skildring.
 9. Den store tråden om haglelading

  Fikk forresten svar på det med kammertrykk på fabrikkammo fra en hyggelig jente hos NSI. Så da har jeg en type jeg vet gjennomsnittstrykket på. Er det flere her på forumet som har hagle i cal 28 og ladder selv? I såfall ta kontakt, er i startfasen selv så all info er relevant.
 10. Tilvirkning av våpendeler

  Det er fritt frem for deg å lage dette siden Marlin CC er en rifle i lovens øyne. Stengun er en maskinpistol og 93R Raffica blir vel også en maskinpistol/helautomatisk pistol (selv om den skyter i 3-skuddsbyger). Siden du er så godt i gang kan du jo også lage deg en ny magasinbrønn til Marlinen, mørrikanerne har jo adaptere for Glock, M9, osv.
 11. Tungtvann

  Var det ikke slik at Samlerhuset oppsto på det tidspunktet vi nordmenn klikket totalt etter OL pins, OL mynter, OL doruller osv? Sansynligvis kjøpte jeg noe slikt ræl i 94, for de har i allefall trofast sendt reklamebrev til meg i over 20 år uten at jeg har kjøpt noen verdens ting. Kunne såklart gitt dem beskjed om at samlemynter osv interesserer meg langt oppå ryggen.. men vært for lat. Dessuten er det jo litt spennende å se hvor lenge de holder liv i sitt gamle kunderegister.
 12. Kommentarer til "Nyheter i media"

  Politiet fant både fyren som hadde skutt og haglen hans pluss at det var skutt gjennom døren til naboen. De rykket ut etter at det var sendt melding om en mann som var observert med hagle. Les teksten i artikkelen du lenker til.
 13. Rifle gis bort til nybegynner.

  Kikkert og reim ankommet perrongen. Takk til AKL og Seawolf for bidragene!
 14. dress og reim vs "jaktbekledning" uten reim.

  Skal ikke påberope meg samme kompetanse som M67, men tillater meg likevel å komme med et råd: Kjøp en .22 og tren på 15 meter med DFS og 50 m med NSF. Da blir du i hvert fall oppmerksom på hva avtrekk ha å si. Du skal ikke ha mye avvik før du havner i 9-eren på 50 meter. Dessuten tillater prisen mengdetrening. Jeg tror ikke det er mulig å bli god på dette (heller) enn ved kombinasjonen av kvalitet og mengde.
 15. Brownells, skammevett..evt. mangel på nevnte

  Det har jo ikke noe med Brownells å gjøre. Det er Postens tollbehandling som trenerer videreforsendelse. De har allverdens tid.
 16. Cz Klubben

  Hei Det kommer fra en kar i US. Kan formidle detaljer på PM. Han lager beslag, endestykker til magasinene å nye skruer i polert og blånert stål.
 17. Yesterday
 18. Go light!

  Jeg har syndet... falt for fristelsen og byttet Zeiss Victory Diavari 1,5-6x42 på 440g til den tyngre Swarovski Z6i 1,7-10x42 II BT på 520g. Skifte av montasje til Talley lightweight kompenserte litt, fra 130g til 65g. Endte opp på 3067g, Kimber Montana .308 (45cm pipe) med kikkert og Hausken JD 184. Fremdeles innafor som lettvektsbørse? Bra presisjon med CFE 223 og 150grs Barnes TTSX, v0 860m/s
 19. Trenger andres erfaringer! (Athlon)

  Er litt nysgjerrig på de siktene har du kjøpt et
 20. Luftgæver til jakt.

  http://airgun.se/wwwsidor/mk/jakt.htm fant dettane, men er ikke sikker på hvilken dato det er skrevet.
 21. Challenge Steel Targets

  Challenge Targets, Auto Reset, som finnes på Brownells hjemmesider. Takker for svar.
 22. Mangelen på komplette ladegrep, munningssmell, røyk, tomhylser eller bakgrunn/kulefang indikerer en eller annen form for simulator... Men jeg er enig i prinsippet om hvordan slikt bør settes opp ja.
 23. Kal 20

  Dette er jo egentlig en svakhet med vårt regelverk. Noen land er altfor rigorøse med krav til trykktesting, England er vel det verste eksempelet.. Men noen krav burde vi sette i vårt land også, men hvor skal grensen gå?
 24. Tråden om BRNO ZKK-600/601/602

  Har ikke siktet inn meg på noen produsent enda da jeg ikke har noe at sammenligne med. Har målt meg frem med krone-metoden at 10mm er minimum høyde. Da vil armen subbe borti gummien på okularet. Men kan godt slipe vekk noen mm på armen. Er det noen som har noen formening om de fra Kozap ? Det er jo ferietider så sliter med at få svar på mail fra flere butikker så fått vel ringe en runde på mandag. Alle innspill med noe læring i er velkomne!
 25. HK45

  Ser ingen gjennomgang
 26. Nyheter i media

  Enda et patetisk fjols som ønsker å spille tøff.
 1. Load more activity
 • Announcements

  • slemmo

   Forumoppdatering

   07/18/2017

   Forumet er oppdatert til 4.2, som er en relativt stor oppdatering med mye ny funksjonalitet, det foregår fortsatt en del bakgrunnsprosesser, så ting er ikke 100% enda. Evt nye funksjoner skal jeg se mer på så fort jeg får tid.
×