Jump to content
  • entries
    43
  • comments
    29
  • views
    4,300

Tur til Jakt og Fiskesenteret på Flå


slemmo

579 views

På Søndag fikk jeg spørsmål om jeg ville være med til Jakt og fiskesenteret i Flå dagen etter for å være med på noe greier med Zeiss, uten å få noe mere detaljer. Det er egentlig all info jeg trengte for å stille opp. Så etter to dager med treningssamling med landslagstroppen var det bare å stå opp igjen 0530 mandag morgen og møte reisefølge 0700, vi måtte innom Løvenskiold for å hente noe stål og vegger og ble bittelitt forsinket av diverse biler som stod på kryss og tvers opp siste bakken på sommerdekk, men etter litt assistanse med dytting så kom vi oss opp til containeren.

20170424_081914.jpg

 

På vei opp mot Sollihøgda var det derimot bom stopp, diverse lastebiler stod med varselblink og folk surret rundt med kjetting.

20170424_090416.jpg

Etter en times tid kom vi heldigvis akkurat så langt at vi kom oss av og fikk tatt gamleveien ned igjen og satt fart utover mot Drammen, der viste det seg jo at det stod like stille, men det ble noe gamleveier der også utover og kort fortalt så etter 5 timer i bil var vi på Flå hvor vi akkurat kom tidsnok til noen ekstremt gode elgpølser på jakt og fiskesenteret.

20170424_094522.jpg

 

Etter lunch dro vi på banen hvor opplegget ble at vi presenterte sporten vår litt og kjørte gjennom en enkelt stage med mål plassert ut i feltet.

Deretter fikk resten av følget teste selv.

20170424_141823_edited.jpg

 

Etterpå ble det litt variert skyting på elektronikk, rundskiver, løpende elg osv. I tillegg har de mulighet for skyting på angripende bjørn, oppdukkende mål og diverse, så det er et skikkelig variert skyteanlegg de har der oppe. Jeg får se om jeg får kommet meg dit for å teste resten av tilbudene en annen gang.

  • Like 1

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...